• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

07.08.2019

15:33

(FOTO) OVAKO IZGLEDA "JEFTIN LET"! Putnica dobila SEDIŠTE BEZ NASLONA!

Zanimljivosti

(FOTO) OVAKO IZGLEDA "JEFTIN LET"! Putnica dobila SEDIŠTE BEZ NASLONA!

Podeli vest

Niskotarifne avio-kompanije upravo su to što jesu zbog toga što svojim putnicima nude mogućnost da uz odricanje od određenog komfora (manje prostora za noge, nedostatak oboroka tokom leta i slično), ali za znatno manje novca, mogu da putuju po svetu na najbrži način

Ipak, ta odricanja ne bi trebalo da budu nešto što ide na račun dostojanstva putnika... 

Jedan putnik na letu kompanije Izidžet iz Londona za Ženevu na Tviteru je objavio fotografiju žene koja je u istom avionu sedela na sedištu bez naslona, uz komentar: "Izidžet je gori od Rajanera sa sedištima bez naslona. Kako je ovako nešto uopšte dozvoljeno." 

Njegov post je izazvao lavinu komentara i veliki broj retvitova. Mnogima je ovaj prizor delovao zabavno, ali je neke poprilično razljutio. Oglasili su se i zvaničnici britanske niskotarifne kompanije, zamolivši Harisa da ukloni fotografiju, što je on naravno odbio.

 

 

Ovom situacijom su odlučili da se pozabave novinari britanskog Independenta, koji su čelnike Izidžeta upitali da je li uopšte moguće dodeliti putniku jedno takvo neispravno sedište. 

(VIDEO) UDES OD MILION DOLARA! Audijem se zakucao u luksuzne automobile i napravio karambol! Šteta, POLA MILIONA EVRA!



Dobili su odgovor da "nijednom putniku nije dozvoljeno da sedi na takvom sedištu, budući su ona neupotrebljiva i da čekaju popravku". Iz te kompanije su saopštili i da je neispravno sedište trebalo da bude popravljeno u Ženevi, kao i da se u trenutku kada je fotografija nastala avion verovatno još nalazio u Londonu. 

Putnica je, prema njihovim navodima, kasnije, pre poletanja, ipak smeštena na drugo funkcionalno sedište, kada su ostali putnici raspoređeni na svoja mesta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija