• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.08.2019

23:21

PO*NIĆARKA HTELA DA UBIJE ČOVEKA S KOJIM IMA DETE! Nudila plaćeniku 5.000 dolara pa uhapšena

Zanimljivosti

PO*NIĆARKA HTELA DA UBIJE ČOVEKA S KOJIM IMA DETE! Nudila plaćeniku 5.000 dolara pa uhapšena

Podeli vest

Američka po*no-zvezda Katrina L. Danfort (31), zvana Lin Plezent, našla plaćenog ubicu da likvidira R. H., sa kojim ima sina. Plaćenik je u stvari bio prerušeni policajac, pa je uhapšena i preti joj 10 godina robije

Američka po*no-zvezda Katrina L. Danfort (31), poznatija po umetničkom imenu Lin Plezent, suočava se sa deset godina robije jer je htela da ubije muškarca sa inicijalima R. H., sa kojim ima sina. Našla je plaćenog ubicu i ponudila mu 5.000 dolara za likvidaciju, ali se ispostavilo da je to bio policajac na tajnom zadatku, pa je por*ićarka uhapšena.

Izgubila starateljstvo

Danfortova je privedena još 19. decembra na Međunarodnom aerodromu Spoken u Vašingtonu, po povratku sa odmora na Havajima. Tada joj je uručena kazna od 250.000 dolara, a tek prekjuče je izvedena na sud, gde je priznala krivicu.

Prema navodima iz sudskih dokumenata, po*no-zvezda je želela da ubije R. H. jer je on dobio starateljstvo nad njihovim detetom. Dugo se raspitivala o tome ko bi mogao da izvede likvidaciju, a onda je u oktobru prošle godine od jedne prijateljice dobila telefon navodnog plaćenog ubice.

- Sa njim se u više navrata čula telefonom. Stupili su u kontakt 20. oktobra, kad su se i videli. Zatim su se čuli 9. novembra, pa dva puta 10. novembra i poslednji put devet dana kasnije. Danfortova je 10. novembra iz Ajdaha na adresu navodnog plaćenika u Montani poslala čestitku sa natpisom "Hvala ti" i ček od 2.500 dolara. To je trebalo da bude avans za likvidaciju, a ostalih 2.500 dolara trebalo je da mu plati nakon što obavi posao - iznela je tužiteljka Trejsi Velejn na saslušanju.

Ona je dodala da je Danfortova imala i specijalni zahtev u vezi sa naručenim ubistvom.

- Tražila je da R. H. bude ubijen tako da njegovo telo bude brzo nađeno. Nije je zanimalo da li će tokom likvidacije neko od ukućana R. H. biti povređen ili ubijen, samo je navela da njenom sinu ne sme ništa da fali - otkrila je tužiteljka.

Snimani razgovori

Policajac koji se predstavio kao plaćeni ubica snimio je sve razgovore sa por*ićarkom i oni će biti predstavljeni u decembru, kad je zakazano izricanje kazne.

Inače, Danfortova je ušla u po*no-industriju 2005. Deset godina kasnije dobila je nagradu kao najbolja glumica u filmovima za odrasle snimanim veb-kamerom. I sada su njeni filmovi jedni od najpopularnijih na sajtu "Po**hab".

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

U Trgovištu vanredna situacija zbog požara: U Lebanu gorelo 15 hektara
Hronika

U Trgovištu vanredna situacija zbog požara: U Lebanu gorelo 15 hektara

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova angažovani su na gašenju požara na otvorenom prostoru u Trgovištu, Tutinu, Lebanu i Prijepolju, a njihovom brzom i efikasnom akcijom juče su ugašeni požari na otvorenom kod manastira Crna Reka, u Ivanjici i kod Despotovca, dok je požar u Prijepolju u mestu Gojakovići lokalizovan.

16.04.2024

11:10

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija