• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/društvene mreže

21.08.2019

21:44

(VIDEO) KROKODIL FIDELA KASTRA NAPAO ČOVEKA! Izujedan muškarac (70) u Stokholmu

Zanimljivosti

(VIDEO) KROKODIL FIDELA KASTRA NAPAO ČOVEKA! Izujedan muškarac (70) u Stokholmu

Podeli vest

Jedan muškarac je hospitalizovan nakon što ga je napao krokodil koji je nekada pripadao kubanskom lideru Fidelu Kastru

Kastro je krokodile poklonio ruskom kosmonautu, a onda su oni iz Moskve prebačeni u Švedsku

Muškarac (star oko 70 godina) prisustvovao je privatnoj zabavi u Skansen javnom akvarijumu u Švedskoj, a prema izveštaju policije u trenutku kada je ustao da održi govor i prišao sigurnosnom staklu iza koga su se nalazili krokodili, stavio je ruku na pogrešnu stranu stakla i ujeo ga je krokodil.

Šef akvarijuma Jonas Valstorm rekao je da je muškarac potom prevezen u bolnicu.

KANADSKI PREMIJER SIN FIDELA KASTRA? Glasine se proširile nakon emotivnog oproštaja od kubanskog lidera!

Ova životinja je jedna od dva kubanska krokodila koja se nalaze u akvarijumu. Oba, Katro i Hilari, je Fidel Kastro sedamdesetih godina poklonio ruskom kosmonautu Vladimiru Šatalovu. On ih je potom donirao moskovskom zoo vrtu, odakle su onda poklonjeni Stokholmu.

Katro i Hilari imaju i jedno jaje, a očekuje se da se izleže ove godine.

Pogledajte:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija