• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

09.09.2019

15:53 >> 16:02

(VIDEO/FOTO) ČOVEK KOME SE VRANE SVETE VEĆ TRI GODINE! Svaki put kada ižađe iz kuće napadne ga JATO BESNIH VRANA

Zanimljivosti

(VIDEO/FOTO) ČOVEK KOME SE VRANE SVETE VEĆ TRI GODINE! Svaki put kada ižađe iz kuće napadne ga JATO BESNIH VRANA

Podeli vest

Poslednje tri godine muškarac u indijskoj državi Madja Pradeš živi svakodnevnu noćnu moru nalik onoj iz Hičkokovih Ptica

Svaki put kad izađe iz kuće, napadne ga jato vrana, a na meti imaju samo njega.

Foto: Printscreen You Tube

 

Šiva Kevat, radnik iz mesta Sumela, kaže kako su njegove nevolje počele pre tri godine zbog nesporazuma. Jednog dana hodao je ulicom i uočio malu vranu koja se zapetljala u metalnoj žici i uprkos svim naporima da joj pomogne, ptica je umrla u njegovim rukama.

Foto: Printscreen You Tube

 


Neke od vrana verovatno su  svedočile sceni i pretpostavile da je on ubio, jer ga od tada napadaju. Ponekad dolaze u grupama, drugi put reč je o jednoj vrani, no Kevat uvek nosi štap sa sobom kako bi mogao da se odbrani.

VRANE NAPADAJU LJUDE! Evo zašto su ove ptice uvek agresivne u maju i junu i KAKO SE ODBRANITI!

- Umrla mi je u rukama. Kad bih barem mogao to da im objasnim... samo sam želeo da pomognem - izjavio je Kevat za "Times of India". - Samo mašem štapom da ih oteram. Jadne, veruju da sam im ubio ptića -

POGLEDAJTE VIDEO:


Kevat je rekao i kako nije shvatao napade vrana ozbiljno sve dok nije shvatio kako napadaju jedino njega, a niko drugi nema problema sa njima. Kako se priča o vranama proširila, meštani su počeli da se okupljaju oko njegove kuće svaki dan samo da vide hoće li ga napasti. Nekima je to smešno, dok drugi opisuju napade kao "iznenadne i zastrašujuće."

Profesor Ašok Kumar Munjal koji proučava ponašanje ptica na Univerzitetu Barkatula u Bopalu, kaže kako vrane imaju oštro pamćenje i imaju tendenciju  da pamte sve one koji su im se zamerili.

 

 

Vrane jako dobro pamte individualna lica, zbog čega se samo Kevat našao na njihovoj meti. Osim toga, inteligentne ptice međusobno razmenjuju informacije o ljudima koje smatraju opasnim, pa se tako zlonamernici nađu na meti svih vrana u okolini, a ne samo jedne.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija