• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

10.09.2019

16:01

KINESKINJA PRODALA SVOJE TEK ROĐENE BLIZANCE! Od novca otplatila dugove sa kartice i kupila novi telefon

Zanimljivosti

KINESKINJA PRODALA SVOJE TEK ROĐENE BLIZANCE! Od novca otplatila dugove sa kartice i kupila novi telefon

Podeli vest

Jedna novopečena mama iz Kine prodala je svoje novorođene blizance za 7400 funti, kako bi otplatila dugove sa kreditnih kartica i kupila novi mobilni telefon

Dečake mlađe od dva nedelje prodala je u dve različite porodice, koje žive 700 kilometara dalje od njenog rodnog grada, prenosi LAD Bible. 

Foto: printscreen

Ženu i njenog partnera je uhapsila policija, a bebe su dodeljene na staranje babi i dedi. 

Policija je otkrila da je žena koja se preziva Ma blizance rodila prošlog septembra, a kako su bili rođeni prevremeno, smešteni su u inkubator. Njen partner, prezimena Wu, nije se pojavio u bolnici pa je Ma odlučila da decu proda potpunim neznancima.

(VIDEO) JEDNA JE MAJKA! Mama nosorog nasrnula na puno većeg slona da odbrani mladunče


Kineski mediji prenose da je rekla da je to uradila jer je - bez parica i u velikim dugovima - a da je njena porodica odbila da joj pomogne, jer ne odobravaju što je zatrudnela pre braka. 

Wu se navodno javio tek kada je saznao da je prodala decu kako bi tražio svoj deo zarade i time otplatio kockarske dugove.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija