• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lovesensa.rs

17.10.2019

11:36

MAČKE NEPOGREŠIVO DETEKTUJU NEGATIVNU ENERGIJU U DOMU, a potom je TRANSFORMIŠU U POZITIVNU!

Zanimljivosti

MAČKE NEPOGREŠIVO DETEKTUJU NEGATIVNU ENERGIJU U DOMU, a potom je TRANSFORMIŠU U POZITIVNU!

Podeli vest

Mačke imaju tu sposobnost da vide našu auru i primećuju najmanje promene na njoj

One mogu da isceljuju auru, a veruje se da ovi kućni ljubimci mogu da spreče razne bolesti koje nastaju kao posledica toksične energije.

Foto: Pixabay

 

Osim što su umiljate, graciozne i zanimljive, mačke su zaista neverovatna stvorenja kada je u pitanju razmena i čišćenje energije, piše Lovesensa.

Veruje se da mačkine energetske vibracije sprečavaju i transformišu mračne sile i negativu energiju u pozitivnu. Zato se mnogi ljudi osećaju mirno i spokojno u blizini mačke.

Mačke imaju tu sposobnost da vide našu auru i primećuju najmanje promene na njoj. One mogu da isceljuju auru, a veruje se da ovi kućni ljubimci mogu da spreče razne bolesti koje nastaju kao posledica toksične energije. Mačka pomaže da se razvijate na polju duhovnosti. U budističkim učenjima mačka je prikazana kao utočište za dušu osobe koja je bila duhovno razvijena.

Foto: Pixabay

 


Takođe, mačke mogu upozporiti osobu da je u kući prisutna negativna energija. Na primer, ako primetite da vaša mačka "šišti" dok gleda u prazninu, onda je u domu prisutna loša energija.

Pokazujući svoju naklonost, ove životinje su u stanju da podele svoje vibracije sa ljudima. Da li ste ikada mazili mačku dok vam leži na grudima i osetili naglo olakšanje? U takvim trenucima dolazi do razmene vibracija.

ZANOĆI DVOJE, ODE TROJE! U ovim kućicama NEKADA JE KLJUČALA ŠLJIVOVICA, A SADA SE PRAVE DECA! STRANCI se grabe za smeštaj u naselju

Iako neki smatraju da su mačke lenja stvorenja, za ovu lenjost postoji objašnjenje. Tokom sna mačka se oslobađa negativne energije koju je preuzela od vas. Ako mačka spava većinu vremena, to je zato što donosi mnogo više koristi nego što mislite.

U mačkama definitivno ima nešto čarobno!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija