• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

09.11.2019

22:36

DA LI MAČKE VIŠE VOLE DRUŠTVO ŽENA ILI MUŠKARACA?! Nauka je dala SVOJ SUD!

Zanimljivosti

DA LI MAČKE VIŠE VOLE DRUŠTVO ŽENA ILI MUŠKARACA?! Nauka je dala SVOJ SUD!

Podeli vest

Naučnici su otkrili da su mace nezajažljive u potrebi za pažnjom i maženjem

Ako ste se pitali zašto se mačke uvek više "motaju" oko žena, to je zato što daleko više uživaju u njihovom društvu - pokazalo je istraživanje Odseka za bihevioralnu biologiju Istraživačkog centra Konrad Lorenc Univerziteta u Beču.

Foto: Pixabay

Naučnici su otkrili da su mace nezajažljive u potrebi za pažnjom i maženjem. A kako žene sa njima provode daleko više vremena od muškaraca, više im se i posvećuju, a one to osećaju i uzvraćaju ljubavlju. Zanimljivo je da mačka češće bira gazdaricu umesto gazde, jer su im karakterno sličnije.

MAČKA HEROJ SPASLA BEBU UŽASNE TRAGEDIJE! Kamere sve snimile, evo šta kažu roditelji! (Video)

Osim toga, pripadnice slabijeg pola imaju nežniji glas, a mačke, kao i deca, više reaguju na mekše tonove. Žene generalno imaju i finije ruke i dodir od muškaraca, pa kada maze mace, čine to nežnije i one više uživaju. Naučnici su zaključili i da je najvažnija potreba ovih životinja da budu site, a da su dame sklonije da ih hrane.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mislilac

pre 4 godine

Prvo autoputeve napavite da se moze voziti vise od 80km/h pa onda povecavajte maksimalnu brzinu na 150km/h.

Veki

pre 4 godine

Ima istine u ovome i mene moj macor vise voli samo ide zamnom i spava samnom.

Lol

pre 4 godine

Moje mačorčine više vole mene, a ženka mog muža.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija