• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: unilad.co.uk/informer.rs

24.11.2019

19:49

OSLEPELA NA KRATKO! Radila je nešto što svi mi radimo pred SPAVANJE I DOŽIVELA UŽAS!

Zanimljivosti

OSLEPELA NA KRATKO! Radila je nešto što svi mi radimo pred SPAVANJE I DOŽIVELA UŽAS!

Podeli vest

Jedna devojka u Kini je privremeno izgubila vid na jednom oku zato što nije mogla da se odvoji od mobilnog telefona. Slepilo je izazvao krvni sud, koji je pukao od sinog naprezanja

Neimenovana pacijentkinja iz Šenžena, velike luke na jugu kineske provincije Guangdong, javila se lekaru pošto više ništa nije videla na levo oko. Lekar Ćiju Vanđijan iz Narodne bolnice "Songang", utvrdio je da je to posledica preteranog korišćenja mobilnog telefona.

(UŽIVO) INFORMER NA SVADBI DECENIJE! Završeno i građansko venčanje - ovo je Bogdanino novo prezime!

 

Foto: Shutterstock

- Nije spavala celu noć, jer se igrala telefonom. Sledećeg jutra, čim se probudila, ponovo je uzela telefon, a pet minuta kasnije shvatila je da ne vidi na levo oko. Na snimcima smo videli velike krvave mrlje na mrežnjači, koje su joj blokirale vid. Dijagnostikovali smo Valsalvinu retinopatiju - rekao je dr Ćiju.

KAO IZ FILMA: Prva PORODIČNA FOTOGRAFIJA Ražnatovića i Rodića - svi na okupu! Nasmejani i presrećni (FOTO)

Devojka je toliko napregla oko da joj je pukao krvni sud.

Hitno je podvrgnuta intervenciji, u kojoj su joj laserom otvorili malu šupljinu na mrežnjači, kroz koju je iscurela nakupljena krv. Trenutno se oporavlja, a vid joj se, na sreću, vratio.

(FOTO) ŽELJKO MITROVIĆ okačio SELFI SA SVADBE: Naterali su me da se KOSTIMIRAM, nije lako izdržati ove... Pročitajte na šta se požalio VLASNIK PINKA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija