• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/mirror

03.03.2020

13:38

ŠPIJUNIRAO SAM ŽENU PREKO SKRIVENE KAMERE Ono što je radila dok sam bio na poslu OSTAVILO ME JE BEZ REČI

Zanimljivosti

ŠPIJUNIRAO SAM ŽENU PREKO SKRIVENE KAMERE Ono što je radila dok sam bio na poslu OSTAVILO ME JE BEZ REČI

Podeli vest

Muž je priznao da je špijunirao suprugu preko kamere za dadilje i da je ostao zatečen kada je video šta radi.

Otac blizanaca rekao je da je slučajno pogledao aplikaciju preko koje vidi ono što kamera prikazuje u kući i zabrinuo se zbog onoga što je video.

Naime, na lajvstrimu ugledao je sinove kako se tuku, dok njegova žena sedi sa tabletom, a ono što ga je posebno uznemirilo bila je činjenica da njegova žena na ušima ima slušalice protiv buke i da ne čuje šta se dešava sa decom.

Foto: pexels.com

 

- Bio sam zabrinut i odlučio sam da razgovaram sa njom kada uveče dođem kući, a onda sam popodne ponovo pogledao na kameri šta rade i opet sam bio bez teksta. Naša deca jela su smrznute štapiće od sira iz frižidera, dok je ona pričala sa nekim preko video poziva i dalje imala slušalice protiv buke. To je bilo tako bizarno i neočekivano, i nateralo me je da pogledam i starije snimke. I na njima sam video da stalno nosi slušalice i da praktično izbegava našu decu - ispričao je otac.

Kada je došao kući, hteo je da razgovara sa suprugom o njenom ponašanju, a kada joj je pomenuo šta je video, ona je pobesnela.
- Bila je ljuta što sam gledao snimke i rekla mi da ne treba to da radim. Nije uopšte htela da razgovaramo kao dve odrasle osobe - napisao je otac na društvenim mrežama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Supruga

pre 4 godine

Cekaj, u nije u redu sto je kontrolise, a u redu je to sto ona radi??? Ko je ovde lud? Pa ako ne sumnjas u nesto, ok je da ne proveravas, ali ako vec sumnjas, mislim da je u redu proveriti i dokazati. Ako nista drugo, barem ces potvrditi da li si u pravu ili nije imalo razloga. Tako je jednostavno.

maca

pre 4 godine

tako je draga moja a ako je toliki baksuz i nevernik neka glumi tajngo agenta pa kupi prisluskivac GHN 95i a ako ne dokaze nista onda neka vodi na mauricijujs svoju dragu :)

malena

pre 4 godine

Ako se tako ponašala prema deci, vala, neka je proveravao šta radi. Zanemarivati decu zbog bilo koga, i to redovno, nije u redu. U principu, ljudi najčešće postavljaju "špijunske kamere" da bi kontrolisali bebisiterke, ovaj čovek je morao da kontroliše rođenu ženu. Ja kao žensko, kažem da to što je radila nije u redu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija