• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

03.03.2020

18:05

BILA JE VELIKA ZVEZDA DEVEDESETIH! Naša pevačica danas pati od NEIZLEČIVE BOLESTI - napustila je pevanje i radi nešto veoma HUMANO (FOTO)

Zanimljivosti

BILA JE VELIKA ZVEZDA DEVEDESETIH! Naša pevačica danas pati od NEIZLEČIVE BOLESTI - napustila je pevanje i radi nešto veoma HUMANO (FOTO)

Podeli vest

Život joj se preokrenuo

Pevačica Ksenija Mijatović bila je jedna od retkih koje su devedesetih pokušavale da guraju pravi pop fazon, bila je poznata po moćnom glasu i drugačije stavu, a danas je estrada daleko iza nje.

Ksenija se posvetila duhovnom, a nedavno je pričala i o velikom zdravstveno problemu koji je neizlečiv i koji ju je, na neki način, "naterao" da pomaže ljudima.

Foto: TV Pink printscreen

Ksenija Mijatović danas vodi radionice kroz koje uči ljude kako da vole sebe i prevaziđu teške situacije.

- Na svom putu traženja ličnih odgovora, susrela sam se sa raznim školama i tehnikama samopomoći, ali odgovore sam dobila onog trenutka kada sam se upoznala sa radom Lujze Hej. Danas sam licencirani trener programa "Izlečite svoj život" po principima upravo njene filozofije (filozofije Lujze Hej) i svoj glas koristim da ljudima, osim divnih pesama, prenesem i reči podrške, optimizma i vere, te poruku da je sva snaga u nama samima i da zaista možemo sve, samo ako to istinski želimo - ispričala je Ksenija Mijatović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Mijatovic (@mijatovicksenija) on Nov 7, 2019 at 3:52am PST

Ksenija je svojevremeno otkrila i da se od detinjstva bori sa neizlečivim oboljenjem kože.

- Bolest depigmentacije kože za koju zvanična medicina nema lek ni danas, a ni odgovore na pitanja zašto i kako nastaje. Tokom svih ovih godina veliki broj ljudi, sa istim ili sličnim problemima, obratilo mi se za pomoć. Želeli su da prevaziđu svoje barijere i strahove, a ja sam se trudila da ih svojom pričom inspirišem. U meni su videli nekog čiji životni put ničim nije bio uzdrman, a to baš i nije bilo tako. Moj put do zvezda bio je dug. Ono najvažnije što sam shvatila kroz komunikaciju sa svim tim divnim ljudima je da svi nosimo neki bol duboko u sebi. Neko se lakše bori sa njim, neko teže… Ali, naposletku, svi želimo isto – da budemo voljeni i volimo, da imamo dobre međuljudske odnose i realizujemo sopstvene potencijale. Odavno već znam da ljude, osim svojim glasom, želim i mogu da inspirišem i svojim rečima - rekla je Ksenija jednom prilikom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija