• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.03.2020

09:55

NEODOLJIV ZALOGAJ! Maca ugledala KOBASICE, pa se odlučila za SKOK! Ono što se desilo NASMEJALO je sve! (VIDEO)

Zanimljivosti

NEODOLJIV ZALOGAJ! Maca ugledala KOBASICE, pa se odlučila za SKOK! Ono što se desilo NASMEJALO je sve! (VIDEO)

Podeli vest

Ne odustaje tako lako!

Mačke su mudra i snalažljiva bića, a kada ugledaju dobar ručak, ništa ih ne može sprečiti u naumu da ga se dokopaju. 

KRKAJ BRATE, SAMO KRKAJ! U kući Andrije Miloševića je SUPER ZABAVNO, posavetovao Srbe kako da pobede dosadu dok su kod kuće! (VIDEO)

KORONAVIRUS U OBLIKU KOLAČA! Jedan poslastičar rešio je da se NAŠALI - a komentari su PODELJENI! Smešno ili ne?!

Mačka sa snimka našla se na Tantalovim mukama - znate ono, tako blizu, a tako daleko. Ipak, hrabro je pokušala da se dokopa kobasica koje su visile sa šipke. 

 

TUŽNO! Morske kornjače POJEDU PLASTIKU iz jednog razloga - mnogi ovo nisu znali!

ŠTA SE OVDE ZAPRAVO DEŠAVA? Čovek sa GAZIRANIM SOKOM I MENTOL BOMBONAMA uhvatio preko 30 riba - KAKO OVO USPEVA? (HIT SNIMAK)

 

I uz ogroman trud i upornost, uspela je da otkine deo kobasice!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija