• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/informer.rs

22.04.2020

21:03

NAJSTARIJA PRVOROTKA! Ova žena je čitav život pokušavala da se ostvari u ulozi MAJKE i ta želja joj se ostvarila u SEDMOJ DECENIJI! Dobili su blizance...

Zanimljivosti

NAJSTARIJA PRVOROTKA! Ova žena je čitav život pokušavala da se ostvari u ulozi MAJKE i ta želja joj se ostvarila u SEDMOJ DECENIJI! Dobili su blizance...

Podeli vest

Žena (68) iz Lagosa rodila je zdrave blizance, što je prvi takav slučaj u Nigeriji , prenose mediji širom sveta priču o paru koji nikada nije odustao.

Margaret Adenuga je rodila dečaka i devojčicu carskim rezom u 37. nedelji, a bila joj je ovo prva trudnoća, saopštili su zvaničnici Univerzitetske bolnice u Lagosu.

Kako je naveo lekar Vaisu Adehemo, Margaret je ostala u drugom stanju zahvalujuci vantelesnoj oplodnji zbog čega su i ona i Noa, njen suprug bili presrećni.

MAMINI SINOVI! Ovi horoskopski znaci iako su na prvi pogled savršeni, nisu za BRAK, jer se čvrsto drže majčine suknje!

"Margaret i Noa, star 77 godina, nikada nisu odustali, i posle brojnih pokusaja su uspeli", rekao je Adehemo.

Kako mediji podsećaju, jedna od najstarijih prvorotki u svetu bila je žena iz Indije, koja je prosle godine u 73. godini rodila blizance.

Foto: printscreen you tube

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija