• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

17.05.2020

11:17

(VIDEO) KAKO JE TO ZABAVLJATI SE SA SRBIMA? Porodica gura nos u sve, posesivni su, MAJKE SU NOĆNA MORA, a sestre iz pakla!

Zanimljivosti

(VIDEO) KAKO JE TO ZABAVLJATI SE SA SRBIMA? Porodica gura nos u sve, posesivni su, MAJKE SU NOĆNA MORA, a sestre iz pakla!

Podeli vest

Piju kafu po ceo dan. Porodica je ključ. Kada savladate te stvari dobićete najboljeg momka ili devojku na svetu!

Na brojnim sajtovima mogu se naći razna uputstva za strane turiste kako da se ponašaju ako putuju u Srbiju. Među savetima "kako se pripremiti za putovanje u Beograd" najviše je kulinarskih koji se mogu svesti na "prase, pljeskavica, pa opet prase". Međutim, još su zanimljiviji saveti vezani za naše momke i devojke. Naime, naše ljude "bije glas" da su zgodni, fatalni, lepi i strastveni.

STIDI SE ULOGE IZ FILMA ''LAJANJE NA ZVEZDE''? Isidora Minić ŠOKIRALA sve - Voli da glumi MAMU u serijama!

SEĆATE SE KONČITE WURST? Sinoć se pojavio na EVROVIZIJI, jedva su ga prepoznali - SADA JE PRAVO MUŠKO! (FOTO)

- Ja sam Amerikanac i zabavljam se sa Srpkinjom. Budite ljubazni, strpljivi i morate dobro razumeti njenu porodičnu strukturu, jer je potpuno drugačija od američke - napisao je momak "Visioni".

Foto: Shutterstock

Muškarac ništa ne radi

Kanađanka Odri je postavila pitanje: Kakvi su Srbi kao momci? Dobila je odgovor od osobe koja se potpisala kao "Popok": "Srpska kultura je patrijarhalna i ako nazoveš neku ženu feministkinjom ona će smatrati da si je uvredila. Najvažnije je da znaš da srpski muškarac, ništa, baš ništa ne radi u kući!"
 

Ovaj momak je pod šifrom Visioni pokušao da pomogne ostalima koji su postavili na internetu "Zabavljanje u Srbiji - da ili ne?". Objasnio je da je najvažnije steći poverenje devojke Srpkinje i na početku joj treba dati dosta "prostora da diše". Nije poznato kako se njegova romansa završila, ali dao je savet i da treba svu pažnju pokloniti porodici koja je "ključ uspeha", a onda će momak dobiti najfantastičniju devojku na svetu. Upoređujući Srpkinje sa ostalim devojkama napomenuo je da "ne traže da ih spaseš" kao neke druge, niti im je "novčanik prioritet".

HARIZMATIČNI STE ILI EKSECENTRIČNI? Saznajte svoju SUDBINU ako ste rođeni između 21. i 31. datuma u mesecu!

U Tekstu "Sedam razloga zašto se treba zabavljati sa Srbinom" Nina Aleksander na sajtu "The Culture Trip" kaže da svako ko je imao kontakt sa Srbima zna da su to najšarmantiji ljudi Istočne Evrope.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imaju svilenu kosu, tamne prodorne oči i veoma su zgodni. Puni su života, aktivni, mnogo vole da izlaze, pa partnerki nikada neće biti dosadno. Izuzetno su zgodni! Pogledajte statistiku i videćete da su među najvišim nacijama na svetu. Poštuju partnerku, džentlmeni su - kaže ne štedeći na pohvalama.

Foto: Pexels

Lindzi Džej se potrudila da svoju ispovest zabavljanja sa srpskim momkom pretoči u video i podeli sa svima. Ona kaže da će svako ko se odluči na takav korak naučiti dve svari: mnogo psovki i kako se slavi Slava do sitnih detalja. Ona kaže da su je ubrzo zapratili na društvenim mrežama svi prijatelji njenog dečka, ali i njegov brat, kao i bratovi prijatelji. Lindzi je afro-američkog porekla i kaže da su joj svi govorili da liči na Bjonse i postavljali ista pitanja: mogu da ti pipnem kosu, zašto si u Sbriji, hoćeš da naučiš srpski i "Crvena zvezda" ili "Partizan".

NIKADA NE BISTE POGODILI! Evo koliko Homer Simpson ima GODINA - fanovi u ŠOKU! (FOTO)

Odgovarajući na pitanje "Šta da očekujem ako se zabavljam sa Srbinom?" Ana Cvejić je na sajtu "Quora" naširoko elaborirala o tome da su naši muškarci opsednuti politikom, a na kraju je zaključila da je najveća opasnost da veza propadne familija.

- Porodica gura nos u sve, izuzetno su posesivni, majke su noćna mora, a sestre su iz pakla.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija