• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic Žena

26.05.2020

16:28

NISAM SLUGA, JA SAM MAJKA! Isplivao CENOVNIK USLUGA! Za 500 dinara će svojoj DECI URADITI OVO! ''KO VOLI NEK IZVOLI''!

Zanimljivosti

NISAM SLUGA, JA SAM MAJKA! Isplivao CENOVNIK USLUGA! Za 500 dinara će svojoj DECI URADITI OVO! ''KO VOLI NEK IZVOLI''!

Podeli vest

Svi komentarišu njenu ideju!

Na društvenim mrežama kruži cenovnik jedne majke koja je tokom samoizolacije imala više posla nego inače. Posle izolacije mislim da sve mame misle isto. Posebno još ako su radile od kuće. Donesi, prinesi, raspremi, skuvaj, počisti... Jedan začarani krug u kome su samo mame, a ostalima se podrazumeva. Osim što je mučno, niko i ne ceni.

(FOTO) BLEDA, UMORNA, A PODOČNJACI DO PODA! Voditeljka Dajana Paunović pokazala kako izgleda BEZ ŠMINKE

Foto: Shutterstock

HLEB DIJETA! Zvuči nemoguće, ali možete smršati i do 10 KILOGRAMA! Samo je potrebno da ga unosite na OVAJ NAČIN!

Posao mame nikada ne prestaje, a većina nas dece to ume da ceni tek kada se odselimo, i naročito kada i sami dobijemo decu.I većina mama strpljivo čeka taj trenutak kada vidimo koliko je bilo "nevidljive" pomoći s njene strane. Ne i ova mama - ona je rešila da svoj trud naplati.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija