• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

10.07.2020

13:57

Mačka je slučajno srušila papire sa stola, a onda je usledilo ŠOKANTNO OTKRIĆE: Papir koji je bio tu DONEO JE NEVEROVATAN, MILIONSKI OBRT JEDNOJ ŽENI

Zanimljivosti

Mačka je slučajno srušila papire sa stola, a onda je usledilo ŠOKANTNO OTKRIĆE: Papir koji je bio tu DONEO JE NEVEROVATAN, MILIONSKI OBRT JEDNOJ ŽENI

Podeli vest

Priča dostojna filmskog scenarija!

Veniša Mari iz Velike Britanije postala je bogatija za dva miliona funti nakon što je mačka njenog advokata slučajno srušila hrpu papira sa stola i tako otkrila testament njenog brata.

Njen brat Din Brant preminuo je u nesreći 2007. godine, pa se smatralo da nije ostavio testament.

Njegov deo farme koja je bila u suvlasništvu Dina, Veniše i njihovog brata Dejla, u vrednosti od šest miliona funti, pripao je njihovoj majci, a ona ga je prepustila Dejlu, piše "San".

Veniša je kasnije otkrila da je Din ipak napisao testament, a on se pojavio među papirima koje je mačka srušila s advokatovog stola. Iako su Dejl i njegov advokat pokušali da ospore Dinovu poslednju volju, Visoki sud u Londonu ju je priznao te je Veniša dobila polovinu njegovog udela u farmi koju su svi troje nasledili od svog dede Artura.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija