• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zena.blic.rs/inforemr.rs

24.08.2020

14:07 >> 14:08

PRIČA napuštenog šteneta KOJA CEPA SRCE! Ja sam Švrća, mali sam i MNOGO DOBAR, da li hoćete da budem samo vaš?

Zanimljivosti

PRIČA napuštenog šteneta KOJA CEPA SRCE! Ja sam Švrća, mali sam i MNOGO DOBAR, da li hoćete da budem samo vaš?

Podeli vest

Zdravo ljudi, ja sam Švrća, imam četiri meseca i izbačen sam jedne grozne olujne noći koju sam jedva preživeo sam na svetu...

Lutao sam pokisao i prestravljen jer je nebo bilo strašno crno kao da je noć, a ja ne volim noć. Plašim se pošto sam strašno mali i mama me je čuvala i tešila kad je bio mrak, ali nje se više skoro i ne sećam. Uzeli su me kad sam bio beba i sva moja braća i sestre su nestali. Dugo sam ih tražio i sad još uvek plačem za mojom mamom, ali izgleda da je nikada više neću videti.

PONOSNI OTAC! Glumac kog obožavate POSTAO TATA - objavio prvu sliku ĆERKICE! Dao joj je NEOBIČNO IME i preslatki su (FOTO)

SVI GA ZNATE KAO KAPETANA KAŠANINA, a evo kako izgleda njegova SUPRUGA koja mu je RODILA ČETVORO DECE! (FOTO)

Uzela ne jedna devojčica, bila je mnogo slatka i baš sam je zavoleo jer me stalno grliila i ljubila, a onda me je njen tata te baš strašne noći dok je besnela oluja stavio u kola i odvezao negde, pa je i moja devojčica izgleda zauvek nestala kao mama i braća i sestre. Tako sam jedva išao pod naletima kiše i plakao za svim dragim bićima koje sam izgubio i pitao se zašto sam opet sam i da li sam ja nešto loš ili kriv pa moram sad tako da živim tužan i napušten. Mojoj devojčici sam pojeo lutku, ali ona se nije ljutila, stvarno ne znam šta sam zgrešio, a kada bih mogao, ja bih se sigurno popravio.

Foto: J.P/Privatna arhiva

I dok su munje sevale oko mene, a ja mislio kako nema šanse da preživim, stigao sam do jedne vikendice u kojoj su tri kuce baš strašno ljuto lajale na mene. Ali ja sam im rekao da sam dobar i da sam sam, i oni su se setili da su i oni bili napušteni i sami nekada, pa su me pustili da uđem. Baš su dobri drugari uopšte me nisu dirali i odveli su me kod svoje najbolje drugarice Jeje. Odmah me je obrisala i mnogo me grlila, baš sam mislio da će da me skrcka jer sam ja jako mali i mislim da neću nikada biti mnogo veliiki. E, a onda me tako dobro nahranila da nisam mogao da verujem kako klopa može da bude stravaaa!

MEDVEDI SU ZAŠTIĆENA VRSTA, ČOBANI NISU! "Leptirića" zatvarali više puta, uvek pobegne, ne plaši se ljudi, iz zabave kolje ovce i pravi HAOS! (FOTO/VIDEO)

I od tad jedem tri puta dnevno. Dobio sam topli krevet, svi me mnogo maze i ljube, popio sam čak i tabletice za glupe buve i krpelje i parazite i sad sam veoma srećan. Ali, izgleda meni nije suđeno da budem dugo srećan jer ću opet biti napušten, iako sad nikome nisam pojeo lutku i trudio sam se da budem najbolji pas na svetu. Kažu drugari Boba, Beba i Maza da ovde nema mesta za četvoro i ja razumem, baka Mika koja ih čuva je povukla crtu ispod trećeg i rekla da nema više.

Foto: J.P/Privatna arhiva

Zato vam sad sve ovo pišem, jer pokušavam da nađem svoj zauvek dom u kom ću živeti zaštićen i voljen. Moje malo srce će pući ako opet završim sam samcijat pod kapom nebeskom, ja to više ne mogu da podnesem. Pa ja sam samo mali dobri pas, nisam zaslužio da budem tako nesrećen. Molim vas da se javi neko ko me nikada ne bi napustio. Jelena kaže da nikako ne smem da budem na lancu, da znate, i da će me ona vakcinisati i dovesti gde god treba. Pa vi zovite na 065 20 20 188, baš mi je hitno. Mnogo vas volim svim svojim malim tužnim srcem. I čekam…

BONUS VIDEO:

ZAŠTO NORMALNO KADA MOŽE I OVAKO! Snašli se momci! (Video)

BEBA I PAS! Vreme je za grljenje! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija