• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Miss7

27.08.2020

20:55

ORHIDEJA, BOŽUR, LALA... Evo šta vaš OMILJENI CVET govori o vama!

Zanimljivosti

ORHIDEJA, BOŽUR, LALA... Evo šta vaš OMILJENI CVET govori o vama!

Podeli vest

Saznajte nešto što niste znali o sebi!

Da li ste znali da vaš omiljeni cvet – osim što predivno izgleda – može da otkrije razne stvari o vašem karakteru? U ponudi su sledeći cvetovi: ruža, magnolija, božur, lala, orhideja, hortenzija, karanfil, bela rad, jorgovan i ljiljan. Odaberite jedan i okrićemo vam šta to govori o vama!

IZGLEDA KAO SAVRŠEN NIZ, ALI NEŠTO NE ŠTIMA! Pronađite grešku za manje od 10 sekundi!

1. Ruža: Krasi vas pustolovni duh

Vaš omiljeni cvet je ruža? To onda znači da rado putujete i da volite pustolovine. Otvoreni ste za upoznavanje novih kultura i znate da cenite svoju. Estetika je takođe jedan od razloga zašto vas privlači ruža: nastup i izgled jako su vam važni.

Foto: Pixabay

2. Magnolija: Elegantni ste i privlačni

Magnolije cvetaju svake godine jednom – i to u maju. Ako je to vaš omiljeni cvet, verovatno ste vrlo elegantna i privlačna osoba. Dobro slušate i vrlo brzo i jasno razmišljate – dajete dobre savete i često s lakoćom rešavate probleme i brige drugih. Porodica vam je na prvom mestu, a čini vas još snažnijom i samopouzdanijom.

Da li znate koja je NAJDUŽA REČ U SRPSKOM JEZIKU? Ima čak 29 slova i nije OTORINOLARINGOLOGIJA!

3. Lala: Vi ste kraljica druženja

Vrlo brzo započinjete razgovor s drugim ljudima i svojim neopterećenim, opuštenim, ali obzirnim načinom ponašanja ostavljate dobar utisak na druge. Ako je vašoj prijateljici potreban savet, vi ste prva opcija.

Foto: Shutterstock

4. Božur: Nežna i snažna istovremeno

Ako je božur vaš omiljeni cvet, u vama je još puno "tipične devojke". Rado se oblačite u pastelne tonove (poput ružičaste ili ljubičaste), trošite puno novca na cveće i oduševljavate druge svojom ljubavlju prema detaljima. Međutim, to ne znači da ste stidljivi ili slabi – ako je potrebno, pokazaćete koliko je zapravo snage u vama.

5. Hortenzija: Živahni ste i veseli

Vi ste šareni i uočljivi poput svog omiljenog cveta. Raspoloženje vam se menja s godišnjim dobima, a najviše volite leto. Dobro se osećate kad je toplo vreme – tada možete da budete onakvi kakvi zaista jeste. Pozdravljate promene i rado provodite slobodno vreme na otvorenom. Retko ko može da pokvari vaše dobro raspoloženje!

6. Jorgovan: Vrlo ste ponosni

Volite jorgovan iznad svega? Onda ste osoba koja podignute glave prolazi kroz život jer znate da ćete se istaći od mase jedino ako ostavite snažan utisak. Slabi ste na vintidž odeću i imate izraženu sentimentalnu stranu. Je l' tako?

7. Orhideja: Krasi vas iskrenost

Imate krug prijatelja u kojem vas svi vole zbog vašeg direktnog i iskrenog načina ponašanja. Međutim, zbog promena raspoloženja teško vas je pročitati. Jako pazite na svoj spoljašnji izgled i preferirate klasični stil.

Foto: Pixabay

8. Karanfil: Mirni ste i ne volite da se ističete

Ne volite da budete u centru pažnje i radije se držite po strani. Najbolje se osećate u grupi s ljudima u koje imate poverenja. Vi ste mirna, introvertna osoba koja ima talenat za učenje stranih jezika.

9. Bela rada: Večni optimista

Svejedno je koliko dobro ili loše se odvijaju neke stvari, vi ste sigurni da će sutra biti bolje. Svojim optimizmom brzo u to uveravate i druge. Takođe, lako nasmejete i oraspoložite ljude oko sebe. Prijateljstvo vam je važnije od bilo čega.

10. Ljiljan: Svima nesebično pomažete

Rado se brinete za druge i pomažete gde god možete. Zbog toga često preuzimate majčinsku ulogu. Vrlo ste ponosni na sve što ste postigli u životu, a i drugi vas poštuju zbog toga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Košarka

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija