• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2020

16:12

OVO JOJ JE VIŠE PUTA SPASILO ŽIVOT! Nevenu ŽIVOT NIJE MAZIO, a kad je SHVATILA da je OVO ŠTITI, ostala je bez teksta!

Zanimljivosti

OVO JOJ JE VIŠE PUTA SPASILO ŽIVOT! Nevenu ŽIVOT NIJE MAZIO, a kad je SHVATILA da je OVO ŠTITI, ostala je bez teksta!

Podeli vest

Postoji razlog za sve!

Neki ljudi zaista imaju puno sreće u životu, a neke čuvaju Bog, “više sile” ili svakakvi talismani u koje veruju da im pomažu. Bugarka Nevena Vitorova (39) iz Plovdiva jedna je od takvih miljenica sudbine.

DOBIO OTKAZ? Popularnog glumca koji je vodio kviz ŠTOPERICA zamenio novi, MLAĐI KOLEGA! Znamo ga ih iz ''Ubica mog oca''

Džombu smo OBOŽAVALI u Porodičnom blagu! Danas ima 72 godine i OVAKO IZGLEDA! Niste znali ČIME SE ZAPRAVO BAVIO!

Prodavačica iz butika dala je intervju gde je opisala kroz šta je sve prošla u životu i zbog čega veruje da je sigurno štiti ono što ima na sebi.

“Kada sam imala četiri godine doživela sam saobraćajnu nesreću u kojoj nisam bila ni povređena. Pre nego što sam krenula baka mi je dala zlatni lanac koji je njoj pripadao a koji joj je, kako kaže, puno puta u životu donosio sreću. Bila sam suviše mala da bi shvatila koliko će mi on značiti ali sam ga pre nesreće stavila oko vrata”, započela je priču Nevena.

Foto: Pixabay

Dodaje da je u osnovnoj školi jednom, po povratku iz kuće doživela napad potencijalnog silovatelja koji, kad je video da ne može da “obavi posao” pokušao je da joj skine lančić. Nije uspeo, jer je tada naišao jedan krupan muškarac koji je pojurio za njim.

DALEKO BILO! Meštani sela videli MOMKA dok je radio ''ONO'' sa ovcama - Njegova majka od ŠOKA odlučila OVO!

ZAŠTO SE KAŽE - Košta ga k'o Svetog Petra kajgana?! NIKADA NEĆETE POGODITI!

Pre 23. rođendana na jednoj žurci, odbila je momka koji je posle, onako pijan, pokušao da je gurne pored kuće u manju provaliju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija