• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2020

17:17

UJELA GA PČELA, POČEO GA SE GUŠI! Gost u ''Žikinoj šarenici'' ZAVRŠIO U HITNOJ! Vrlo neprijatna scena! (VIDEO)

Zanimljivosti

UJELA GA PČELA, POČEO GA SE GUŠI! Gost u ''Žikinoj šarenici'' ZAVRŠIO U HITNOJ! Vrlo neprijatna scena! (VIDEO)

Podeli vest

Plaši se insekata!

Legenda narodne muzike iz Krajine Ibro Selmanović pre tačno godinu dana doživeo je peh na snimanju “Žikine šarenice”.

''KOJI SI TI DEBIL'' Mina Lazarević PROZVALA ĆERKU zbog OVOG PITANJA - Počela je da BESNI, a kada je čula ODGOVOR - ŠOK

Foto: Printscreen

Pevača narodne muzike Ibra Selimovića, pčela je ujela za krajnik, a ubrzo nakon toga je odvezen u Hitnu pomoć. Ipak, uprkos ujedu Selmanović je isprva nastavio da peva. U prvom trenutku niko nije shvatio o čemu se radi, a pevač je zbog gušenja jedva uspeo da objasni organizatorima da pozovu Hitnu pomoć. Na lice mesta stigla je medicinska ekipa koja je Ibru potom prevezla u bolnicu. Nakon nekoliko sati pušten je na kućno lečenje.

OVO JOJ JE VIŠE PUTA SPASILO ŽIVOT! Nevenu ŽIVOT NIJE MAZIO, a kad je SHVATILA da je OVO ŠTITI, ostala je bez teksta!

"Nikada neću zaboraviti 22. septembar. U početku je svima to bilo pomalo smešno, ali verujte, meni su sekunde bile kao dani, a minute kao godine. I dan danas bežim od pčela kao da su medvedi. Sve se dobro završilo i nastavio sam sa snimanjem novih pesama. I dalje ću pevati i zabavljati publiku širom Balkana, ali ću se do kraja života bojati pčela", kaže Ibro Selmanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija