• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2020

12:22

ODUSTALA OD FAKULTETA I PRODAJE TELO NA SAJTU ZA ODRASLE! Hrvatica nikada NE NOSI VEŠ, ima decu i muža koji su PONOSNI NA NJU (FOTO)

Zanimljivosti

ODUSTALA OD FAKULTETA I PRODAJE TELO NA SAJTU ZA ODRASLE! Hrvatica nikada NE NOSI VEŠ, ima decu i muža koji su PONOSNI NA NJU (FOTO)

Podeli vest

Kakva životna priča!

Hrvatica Sabina Santl (35) privlači pažnju gde god da se pojavi. Široj javnosti postala je poznata 2008. nakon što je učestvovala u petoj sezoni rijaliti šoua "Big Brother" na Tajlandu, a nedavno je povećala grudi u privatnoj klinici u Zagrebu.

Napravila je i profil na kontroverznoj stranici za odrasle na kojoj se skida, a sada je odgovarala na pitanja pratioca.

Među ostalim je otkrila kako je nakon godinu dana studiranja odustala od Ekonomskog fakulteta, te da je svoje dve ćerke rodila carskim rezom.

- Deca će jednog dana biti ponosna kad im majka pokaže svoj sajt za odrasle - provocirao ju je pratitelj.

- Moja deca su već sada ponosna što imaju majku koja izgleda TOP! Obožavam da se slikam provokativno. Dok poziram osećam se srećno, zadovoljno i ponosno - odgovorila mu je Sabina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabina Santl ? (@sabinasantl) on Feb 17, 2020 at 2:23am PST

 

Jedan obožavalac ju je upitao kako je njen suprug reagovao na sve operacije koje je imala, te da li podržava njeno skidanje na internetu.

- Moj suprug je moj najveći fan! - objasnila je i dodala:

- Obožavam nositi tange, ali radije ne nosim ništa - napisala je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija