• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic žena

13.10.2020

14:00

DA VAM SE ŽELUDAC PREVRNE! Skandal u Crnoj Gori, u vrtićima DECU UČE GROZOTAMA! Od odlomka iz SLIKOVNICE dobija se NAGON ZA POVRAĆANJEM!

Zanimljivosti

DA VAM SE ŽELUDAC PREVRNE! Skandal u Crnoj Gori, u vrtićima DECU UČE GROZOTAMA! Od odlomka iz SLIKOVNICE dobija se NAGON ZA POVRAĆANJEM!

Podeli vest

Društvenim mrežama već par dana kruži odlomak iz slikovnice namenjene predškolcima u Crnoj Gori, a priča je takva da od nje samo možete da povratite

Ukoliko ne verujete, pogledajte šta se to čita u predškolskim ustanovama u Crnoj Gori, a ne treba smetnuti sa uma ni da se sličan sadržaj već pojavljivao i u Srbiji i okolnim zemljama.

Dakle, odlomak priče ide ovako:

"Dani su prolazili a kralj se pitao kako će pronaći kraljicu lepšu od njegove žene. Jednoga dana, gledajući svoju ćerku, shvatio je da je ona već postala žena i da je lepša od svoje majke. Ne želeći da prekrši obećanje dato ženi, kralj je rekao ćerki: "Kćeri moja, moram ispuniti obećanje koje sam dao tvojoj majci. Ti si jedina žena koja je lepša od nje. Moram te oženiti".

Foto: printscreen

Tu je i ilustracija - imamo sedu kraljicu, praktično oronulu baku, kralja kome se po sedoj kosi može nazreti da je sed, ali je zato u licu jedan krepki mladić, i na kraju i samu nesrećnu princezu, mladu plavušu.

Da li je moguće da je ovako nešto prošlo sigurno kroz desetine ruku - jer neko je ovo napisao, neko je morao da uradi lekturu, korekturu, neko je morao da reši da ovo objavi, a neko je morao i da reši da je u redu da se ovo nađe u dečjim rukama. I na kraju lanca, imamo i vaspitače koji su rešili da nije ništa sporno da se ovo pročita deci. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SVETSKABANDA

pre 3 godine

Šta je tu čudno,knjige nam štampaju i pišu Još od velikog Drezdenskog kongresa.A oni u Srbiji koji treba to da kontrolišu su upravo i namešteni od te zavereničke grupe koja želi da nas napravi debilima.Šta radi ministar čime se on bavi, ko ga još plaća sa strane da se takvo stanje nastavi.Postavite ministru školstva i kulture to pitanje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija