• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2020

14:39

ZBOG IZJAVE U JUTARNJEM BRUJE MREŽE! Novi voditelj pričao sa MARIJOM KARAN, a njena izjava je BLAMANTNA - Kada sam otišla iz SRBIJE...

Zanimljivosti

ZBOG IZJAVE U JUTARNJEM BRUJE MREŽE! Novi voditelj pričao sa MARIJOM KARAN, a njena izjava je BLAMANTNA - Kada sam otišla iz SRBIJE...

Podeli vest

Mnogi se nisu složili sa njom

Glumica Marija Karan jutros se uključila u Jutarnji program "Prve" televizije, kada je ispričala kako danas izgleda njen život na relaciji Evropa-Amerika i šta se sve dešavalo u Srbiji kada je ona prvi put prešla granice i otputovala u svet.

Njene reči izazvale su buru na društvenim mrežama.

Naime, novi voditelj Filip Čukanović upitao je Mariju Karan da li ima posla i čime se sve bavi u životu.

Foto: tv prva printscreen

- Zbog kovida i svega što se dešava, sve je malo stalo. Inače, imam svoj projekat koji razvijam, svoju priču koju ću uskoro biti spremna da podelim sa vama. Radim na tome već dugi niz godina, lično sam napisala tu priču, naravno da želim to da produciram i da igram u tom filmu. To je nešto što razvijam sa svojim producentima i piscima, to je nešto na čemu intenzivno radim poslednjih meseci. Nadam se da će ugledati svetlost dana - izjavila je glumica koja sve nade polaže u svoje novo "čedo", a potom objasnila da već mesecima ima sopstveni biznis kojim se bavi.

- Ovde u Londonu već petnaest godina imam svoje agente, a u Americi imam svog menadžera, tako da sam skoro imala audicije i nije ipak sve stalo. Inače pored glume, što je moj omiljeni posao, imam još jednu karijeru koju sam razvila u poslednje četiri godine. Ja sam pronašla, odnosno ostvarila da kažem, firmu i fondaciju u Los Anđelesu. Ušla sam u celu priču kao kolekcionar, kao neko ko je ljubitelj umetnosti, neko ko poznaje tu scenu veoma dobro. Poželela sam da vratim svom narodu i regionu soje znanje, da tu scenu približim ostatku sveta i pomognem mladim umetnicima - izjavila je Marija koja nije mogla da objasni tačno čime će se sve baviti njena kompanija.

Foto: Instagram/Marija Karan

Usledilo je pitanje, ali i odgovor Marije koji je šokirao gledaoce kraj malih ekrana. Na pitanje Filipa hoćemo li Karanovu videti u nekim domaćim projektima, s obzirom na to da u Srbiji vlada hiperprodukcija, te se snima veliki broj filmova i serija, glumica je imala šta da kaže.

- Znate kako, kada sam otišla pre deset godina za London ljudi kod nas nisu ni koristili mejl, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video poziva. Mi uvek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali mislim tu sam, ja sam tu. Nikada mi nije problem da dođem. Poslednji put sam radila seriju “Pet”. Govori se o nekim novim projektima, za sada imam svoju priču koju radim. Sada kada sam u Londonu, malo sam bliže, te ta hiperprodukcija može da računa na mene - izjavila je Marija uživo u programu, a gledaoci su ostali iznenađeni njenim rečima i počeli da je prozivaju na Tviteru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
darkedy78

pre 3 godine

Ma niste devojku razumeli ONA je malo zaostala pa nije čula za elektronsku poštu (meil).

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija