• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: komicnistatusi.rs

28.10.2020

23:04

SPAVALA SAM SA MUŽEM NAJBOLJE DRUGARICE! Dok ona nije bila tu ZADOVOLJIO JE DO BOLA, a onda se desio ŠOK OBRT koji nije OČEKIVALA

Zanimljivosti

SPAVALA SAM SA MUŽEM NAJBOLJE DRUGARICE! Dok ona nije bila tu ZADOVOLJIO JE DO BOLA, a onda se desio ŠOK OBRT koji nije OČEKIVALA

Podeli vest

Prijateljstvo je puklo iz još jednog razloga!

"Brzo sam pala na drugaricinog muža… Moja drugarica živi nekih 20ak minuta vožnje i nenajavljena sam joj danas otišla. Ni slutila nisam šta ću doživeti.

Kada sam pozvonila, na vratima se pojavio njen muž i nakon što samo se pozdravili rekao mi je da moje drugarice nažalost nema kod kuće i da je ovaj vikend na službenom putu. Odma su mi kroz glavu prolazile crne, prljave misli, a kada je rekao da je taj seminar u Budvi, gde je, da napomenem, i moj muž, verujte da su mi se od stresa noge odsekle.

U tom trenutku mi je muž moje drugarice ponudio da uđem u kuću da popijemo kafu, kada sam već došla. Pristala sam, a čim sam ušla, on me je tada obgrlio sa leđa i prošaputao na uho par "slatkih reči".

Foto: Shutterstock

U tom trenutku sam već duboko razmišljala o seminaru na kome su moj muž i moja drugarice, prepustila sam se i prosto se desilo, vodili smo ljubav ja i muž moje drugarice.

Neću da lažem, baš me je zadovoljio i uopšte se ne kajem zbog toga što smo uradili, jer verovali ili ne danas sam mog muža i moju drugaricu zvala čak po 3 puta i nijednom mi se nisu javili. Kako su zaslužili tako su i dobili… Prljava gamad, ne mogu da verujem, muž kome sam bila verna skoro 10 godina i moja najbolja drugarica, žena koju znam od vrtića…"

Čini se da karma uvek vrati svoje!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VladimirR

pre 3 godine

Ништа ми није јасно!? Где ј е б у д в а?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija