• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: yumama/informer.rs

03.11.2020

20:03

OVO JEDU PORODILJE NA HAVAJIMA! Mama objavila fotografiju bolničke trpeze i POKRENULA RASPRAVU!

Zanimljivosti

OVO JEDU PORODILJE NA HAVAJIMA! Mama objavila fotografiju bolničke trpeze i POKRENULA RASPRAVU!

Podeli vest

Poznato je da bolnička hrana nije baš po volji većini porodilja. Ipak to nije slučaj sa ovom mamom. Pogledajte njeno nesvakidašnje iskustvo.

Porođaj je jedinstven i neponovljiv, a istovremeno i iscrpljujuć doživljaj svake žene. Većina mama odmah nakon porođaja oseća glad, bol, umor i jedino o čemu u tom trenutku misle jeste da li je beba dobro i kako da napune energiju i jedu dobro u porodilištu.

Mama Emili živi na Havajima, a u julu ove godine je rodila drugu bebu. Ona je nakon proođaja objavila fotografiju iz bolničke sobe, na kojoj je pozirala sa bebom u rukama ispred bogate bolničke gozbe.

 

 

Na stolu ispred nje su stajala dva glavna jela, dve salate, dva kolača, kao i boca pića sa četiri čaše. Naravno, nije sve to bilo za nju, obrok je bio namenjen i njenom suprugu, kako bi zajedno proslavili rođenje bebe.

Ova fotografija je izazvala burne reakcije mama širom sveta. Zapravo, žene su se pitale koja je to bolnica u kojoj služe ovako raskošnu bolničku trpezu.

Čak su i brojne stranice preuzele ovu fotografiju, a većina mama se prisetila svog prvog obroka nakon porođaja. Veoma mali broj žena je doživeo isto iskustvo kao Emili, a većina žena je istakla da njihova iskustva nisu toliko prijatna kao njena.

"Ja sam dobila samo sendvič", jedan je od komentara nezadovoljne mame, a druga je dodala da nikada bolju čorbu nije jela od one u bolnici.

Jedna mama je kratko opisala svoje iskustvo: "Moja priča je užasna. Bolnička kuhinja bila je zatvorena i gladovala sam. Naručila sam hranu, ali je dostavljena u pogrešnu sobu".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija