• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

04.11.2020

19:19

Psu su uzeli OMILJENU IGRAČKU da je operu, njegova reakcija slomiće vam srce! (VIDEO)

Zanimljivosti

Psu su uzeli OMILJENU IGRAČKU da je operu, njegova reakcija slomiće vam srce! (VIDEO)

Podeli vest

Zlatni retriver Taker ne voli kada mu vlasnici oduzmu njegovu najdražu igračku kako bi je oprali i to im uvek daje do znanja.

U videu koji je objavljen na TikToku, koji je mnogim korisnicima slomio srce, može se videti kako je pas poprilično uznemiren i depresivan nakon što su ga odvojili od plišanog ježa.

Prema svojoj igrački Taker je uvek izuzetno nežan, a zbog toga je ima već godinama. Međutim, igračku obavezno brzo uprlja, budući da je stalno drži među zubima. Zbog toga je vlasnici operu s vremena na vreme, ali ljubimac ih uvek nervozno gleda iz prikrajka dok to rade.

U videu je vlasnica najpre pokazala kako pokušava da nežno izvuče igračku iz Takerovih čeljusti, ali on nije hteo da je pusti već je vukao natrag. Kada je konačno ispustio, vlasnica je igračku ubacila u mašinu za veš, a Taker je seo ispred nje i tužno gledao dok se plišani jež prao.

„Mislim da se oseća izgubljeno bez svoje igračke“, rekla je vlasnica.

Kada se igračka konačno oprala, Taker je veselo dohvatio i početo da trči s njom među zubima.

„Ne mogu da podnesem njegovu tugu dok čeka na igračku“, napisala je jedna korisnica TikToka.

„Izgleda tako očajno“, složio se drugi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija