• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

07.11.2020

22:38

SEDAM MESECI JE PLANIRALA VENČANJE IZ SNOVA, a onda je doživela od momka RAZOČARANJE koje ju je potpuno SLOMILO!

Zanimljivosti

SEDAM MESECI JE PLANIRALA VENČANJE IZ SNOVA, a onda je doživela od momka RAZOČARANJE koje ju je potpuno SLOMILO!

Podeli vest

Nije na ovo ni pomislila.

Kako biste se vi osećali da 7 meseci planirate venčanje iz snova, a onda vam čovek vašeg života (bar je to trebalo da bude) kaže da vas uopšte nije ni zaprosio?

To se navodno dogodilo jednoj Engleskinji koja se požalila na Fejsbuku svojim prijateljima, i njen slučaj je ubrzo postao viralan.

- Dame, potreban mi je savet. Pre devet meseci, moj verenik me je zaprosio, bar sam ja to tako shvatila. Nije imao prsten i mislila sam da je odluku doneo u trenutku i da će kasnije pravi prsten doći na red. Uostalom, najvažnije je da mi imamo jedno drugo - započinje ona svoju priču.

Foto: pixabay.com

Međutim, usledilo je ogromno razočaranje.

- Već sedam meseci planiram svoje venčanje iz snova. Kada sam mu rekla da idem u kupovinu venčanice, on me je pogledao kao da imam pet glava i rekao da me nikada nije zaprosio. To mu nije bilo dovoljno pa me je dodatno ohladio rečima: “Što bih ja zaprosio ženu s kojom uopšte nisam u vezi - rekla je devojka.

- Mislila sam da ga na prevaru namamim da dođe na naše venčanje, i vidim šta će se dogoditi. Ne znam šta još mogu da uradim - zaključila je malerozna Britanka.

Usledile su stotine komentara i jedni smatraju da je ona sve pogrešno protumačila i da ju je dečko zaprosio u šali, dok su drugi ubeđeni da je njen dečko kriv za sve.

Foto: Shuuterstock

Najzanimljivije je što su se javljale žene koje kažu da im se dogodila ista stvar, a jedna od njih je napisala: “Zaprosio me je, ja sam počela da planiram venčanje i bez prestena, a on je novac za prsten potrošio na lovačku dozvolu i luk i strele. Kada sam ga pitala za prsten on mi je rekao da nema pojma o čemu pričam”.

Šta biste vi uradili da se nađete u sličnoj situaciji? 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija