• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

05.12.2020

10:32

(FOTO) KOMŠINICE, NADAM SE DA KORISTIŠ ZAŠTITU...Ovo je šok poruka zalepljena na vratima jedne zgrade u Srbiji

Zanimljivosti

(FOTO) KOMŠINICE, NADAM SE DA KORISTIŠ ZAŠTITU...Ovo je šok poruka zalepljena na vratima jedne zgrade u Srbiji

Podeli vest

Život u zgradi sa više spratova podrazumeva i suživot sa brojnim komšijama od kojih svako ima svoje viđenje kućnog reda. Za neke je on svetinja, a neki baš i ne haju koje je vreme kad odluče da rade nešto.

U jednoj zgradi u Srbiji osvanula je poruka revoltiranog komšije, kome je smetala buka iz jednog stana.

"Komšinice, j***i se malo tiše! U ovoj zgradi žive stariji ljudi, a takođe i mala deca! Takođe bi bilo lepo da koristite zaštitu da se ne bi rodio idiot kao ti" stajalo je u neumesnom poruci besnog stanara jedne zgrade u Srbiji.

Foto: Privatna arhiva

 

Fotografija poruke se ubrzo našla na društvenim mrežama, gde su ljudi uglavnom bili podeljenog mišljenja. Naime, dok su jedni podržavali besnog komšiju u njegovom činu, drugi su naveli kako je ovakav ton obraćanja neumesan, te i da niko nema prva da naziva pogrdnim imenima i vređa drugo lice na ovaj način.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pop

pre 3 godine

Треба пошовати кућни ред и схватити да сте окружени са свих страна са суседима, значи ипак нисте сами. Због тога непоштовања треба скренути пажњу на овај начин, можда на перфиднији начин него што је комшија написао.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija