• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

09.06.2021

20:13

LJUBAV NEMA GRANICE! Ona je VISOKA 207 CM, a njen muž 164! Okolina im se podsmeva, a EVO KAKO ONI REAGUJU! /FOTO/

printscreen/instagram/elisane_oficial

Zanimljivosti

LJUBAV NEMA GRANICE! Ona je VISOKA 207 CM, a njen muž 164! Okolina im se podsmeva, a EVO KAKO ONI REAGUJU! /FOTO/

Podeli vest

Elisan Silva (26) iz Brazila nosi titulu najviše žene u toj zemlji, zbog visine od čak 207 centimetra. Elisan je viša od svih članova svoje porodice, čak i od muža Fanćinalda (31) koji je visok 164 centimetra

Oni su zajedno još od 2014. godine, a kada su se pojavili zajedno, postali su prava senzacija, ali i primer prave ljubavi.

- Još u svojoj desetoj godini sam primetila da nešto nije u redu, jer sam i u svojoj porodici i u razredu bila najviša - objašnjava Elisan, koja je tada počela da oseća i nesnosne bolove u kostima.

- Moja majka je visoka oko 160 centimetra, otac oko 170, tako da je moja visina bila šok za sve nas. -

 

 

Sa majkom je otišla kod lekara, ali zbog finansijske situacije nije mogla da uradi sve potrebne testove i preglede i dobije dijagnozu za svoje stanje.

Kada je njena priča dospela na nacionalnu televiziju, 2010. otišla je u Sao Paolo, gde su joj bili omogućeni svi testovi i pregledi besplatno.

Iako, kako kaže, to nije bilo prijatno iskustvo, srećna je jer je konačno dobila odgovor zbog čega ima bolove.

Lekari su otkrili da na njenoj hipofizi raste benigni tumor, koji je prouzrokovao prekomerenu proizvodnju hormona rasta, što je dovelo do njene zapanjujuće visine, poznat i kao "gigantizam".

Kroz školovanje se često susretala sa maltretiranjem i dodeljivanjem raznih nadimaka poput "kule" i "giganta", što je za nju bilo nepodnošljivo, i zbog čega je napustila školu.

- To je bila najteža odluka koju sam morala da donesem. Iako sam htela da učim, reakcije i ponašanje tadašnjeg okruženja nisam mogla da podnesem. Tada sam imala 17 godina i roditelji se nisu mešali u moju odluku - ispričala je Elisan.

 

 

Ona je 2011. godine upoznala svog sadašnjeg muža, i uprkos razlici u visini, odmah se zaljubila. On nije imao pogrdne komentare ne njenu visinu i prihvatio ju je onakvom kakva jeste.

- Ophodio se prema meni kao prema ljudskom biću, a ne kao prema čudovištu - rekla je Elisan, koja se 2015. godine verila i udala za Franćinalda, sa kojim sada ima sina Anđela (3).

- Navikli smo na razne komentare od ljudi. Ali sada, kada imamo predivnog sina, više nisam ja u centru pažnje. Iako je on već visok 100 centimetra, ne verujem da će porasti kao i ja, ne verujem da je moje stanje nasledno. -

Svoju visinu Elisan je iskoristila kao pozitivnu stvar i sada radi kao profesionalni model, o čemu je sanjala još od 15. godine.

- Iako još nisam postigla veliki uspeh, često pravim profesionalne fotografije, koje dodajem u svoj portfolio i šaljem modnim agencijama - objašnjava ova mlada žena i dodaje da joj je fotografisanje pomoglo da izgradi samopouzdanje.

 

 

- Naučila sam da volim svoju visinu, da ne postoji niko drugi kao ja. Našla sam čoveka koji me voli, imam divnog sina, predivnu porodicu i zahvalna sam Bogu koji me je naučio da prevaziđem sve prepreke u životu - kaže Elisan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija