• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/informer.rs

09.07.2021

22:17

KRVNA GRUPA OTKRIVA KO ĆE NAM BITI IDEALAN PARTNER! Nećete verovati koliko je precizno!

Pixabay

Zanimljivosti

KRVNA GRUPA OTKRIVA KO ĆE NAM BITI IDEALAN PARTNER! Nećete verovati koliko je precizno!

Podeli vest

Mada sigurno niste mislili da krvna grupa govori mnogo o našem karakteru, to nije istina. Ona, zapravo, otkriva sa kakvim partnerom bismo bili kompatibilni

Krvna grupa A

Muškarci: Oni sa krvnom grupom A jesu prijateljski nastrojene, šarmantne ličnosti, mada pomalo i introvertni. Tačni su, imaju visoka očekivanja i trude se oko svega što rade. Ako ste njihov partner, trebaće vam više vremena da steknu poverenje i približe vam se, ali vredi.

Žene: Pomalo pohlepne i ponosne, žene krvne grupe A žele da stvari rade po svom. Ne adaptiraju se lako i teško ih je zadovoljiti, pa i u krevetu. Ipak, verne su partneru i lojalne. Ako im nije uzvraćeno, mogu biti ljubomorne i osećaju se izdano.

Najbolje se slažu sa nultom krvnom grupom.

Krvna grupa B

Muškarci: Pomalo zločesti, inteligentni, lukavi, u centru pažnje; ovi muškarci su jako popularni među damama. Međutim, lako se zaljube i još brže odljube. Imaju tendencije da budu plejboji, ali su strastveni i posvećeni kad im je stalo. Poznati primeri su Džek Nikolson i Leonardo Dikaprio.

Žene: Kao i muškarci, žene krvne grupe B su nezavisne, divlje, slobodne i spontane. Zabavne su ljudima, iskrene i hrabre. Međutim, uprkos dobroj strani ovih osobina, nekima ne prijaju njihove promene raspoloženja, jer čini komunikaciju težom.

Najbolje se slažu sa krvnom grupom AB.

Foto: Shutterstock

Krvna grupa otkriva sa kakvim partnerom bismo bili kompatibilni

Krvna grupa AB

Muškarci: Rezervisani su i mogu delovati hladno i emocionalno nedostupno. Ipak, to je samo na prvi pogled, jer oni su pažljivi, romantični i prvi opraštaju sve. Lako se adaptiraju okruženju, ali ponekad lako i odustaju kad im se ne ispune očekivanja. Partneri moraju da se bore za njih da bi održali vezu.

Žene: One su brižne, uviđavne i pouzdane. Nekad ih vode nesigurnosti, pa su zato sumnjičave prema partneru. Radoznale su i vole da se mešaju u tuđe živote, ali ih ljubomora razdire i čini ranjivima.

Najbolje se slažu sa krvnom grupom AB.

Nulta krvna grupa

Muškarci: Prijateljski nastrojeni, optimistični i možda sa najboljom ličnošću, oni su rođeni lideri, pa i u spavaćoj sobi. Mogu ujedno biti ekstremno osećajni i emotivni, pa ne ispoljavaju osećanja iz straha od odbijanja.

Žene: One su veoma pažljive i strpljive, a tuđe probleme tretiraju kao sopstvene. Zato su često povređene i usamljene. Izgledaju jako solja, ali su krhke iznutra i često pod stresom. Ove dame iscrpljuju sebe jer brinu o svima, pa zato više vole manje od većih grupa.

Najbolje se slažu sa krvnom grupom A.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija