• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lovesensa.rs

29.07.2021

09:06

OVO SU NAJSREĆNIJI DATUMI U AVGUSTU! Dobro ih ZAPAMTITE jer donose priliku za napredovanje i velike životne PROMENE

Zanimljivosti

OVO SU NAJSREĆNIJI DATUMI U AVGUSTU! Dobro ih ZAPAMTITE jer donose priliku za napredovanje i velike životne PROMENE

Podeli vest

Prema astrologiji, kako bismo odredili povoljne i nepovoljne dane u nekom vremenskom periodu, najbolje je pratiti lunarni kalendar u kojem se otkrivaju faze Meseca, kao i uticaj lunarne energije na naš život. Da li će određeni dan biti pozitivna ili negativan, zavisi sve od položaja Meseca, njegove faze, kao i od horoskopskog znaka u kojem se u tom periodu nalazi, piše Lovesensa

Otkrivamo koji će dani u avgustu biti najsrećniji prema lunarnom kalendaru:

3. avgust - Mesec u Blizancima

Ovo je dan kada prestajete da igrate ulogu žrtve i počinjete da verujete u sebe. Shvatićete kako da uništite staro i stvorite nešto novo u svom životu. Povoljan je dan za prihvatanje sopstvene prirode onakve kakva i jeste, ali i za borbu sa izazovima jer ćemo imati.neverovatnu snagu.

7. avgust - Mesec u Lavu

Ovo je dan kada se unosi svetlost u sve sfere života, trenutak mira i blagostanja. Za ovaj dan je presudno čišćenje karme i činjenje dobrih dela kako bismo se oslobodili karmičkih dugova iz prošlosti.

Foto: Pixabay

Srećni datumi u avgustu

14. avgust - Mesec u Škorpiji

Komunikacija je ključna na ovaj dan, a vaše reči će imati veliku snagu. Očekuje vas prijatan raplet događaja na poslu jer ćete imati kreativnu energiju na zavidnom nivou. Druželjubivi ste, komunikativni i tačno znate šta treba da kažete. Zbog toga je ovaj dan fantastičan za pregovore, dogovre i potpisivanje važnih ugovora.

19. avgust - Mesec u Jarcu

Moguć je susret dve sličlne prirode koje se snažno privlače. Idealan dan za slobodna srca i povezivanje sa srodnom dušom. Intuicija će biti pojačana, a duhovno i emocionalno preuzimaju vođstvo nad materijalnim. Bićete zahvalni i imati pojačano razumevanje, pa može doći i do poboljšanja odnosa iz prošlosti.

23. avgust - Mesec u Ribama

Divan trenutak za otpuštanje napetosti i priporema za dobar odmor koji vaa je neophodan. Svaki događaj biće prijatan, odnosi u savršenom redu, a vi ćete imati osećaj da ste napokon uspostavili harmoniju u svom životu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija