• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.11.2021

07:15

JEZIVA BUKA SVAKE NOĆI BUDI MEŠTANE SELA Kažu da im "probija bubne opne", a jedna stvar je posebna misterija

wikipedia/ Mat Fascione

Zanimljivosti

JEZIVA BUKA SVAKE NOĆI BUDI MEŠTANE SELA Kažu da im "probija bubne opne", a jedna stvar je posebna misterija

Podeli vest

Jezivi, uznemirujući zvuk svake noći budi stanovnike jednog sela u Engleskoj. Nekada se čuje i preko dana, a najveća misterija je to što niko ne zna odakle bi mogao da dolazi.

Meštanka sela Barvel u Lesčesteru kaže da je nemoguće ovaj zvuk izbaciti iz glave, kao i da ima utisak da joj od njega vibriraju bubne opne.

Endži Redšo i njen muž, koji žive 30 godina u istoj kući u selu, rekli su lokalnim medijima da se neobična buka pojavila odjednom prošle godine.


Tokom  proteklih nekoliko nedelja, buka koja liči na zvuk zujanja kamiona na niskoj frekvenciji postala je još glasnija.


- Noću, dok ležim na jastuku, mogu da osetim vibraciju, toliko je glasno. Tokom dana, mogu da je čujem i pored buke od saobraćaja i drugi glasova koji dolaze spolja - rekla je žena i dodala:
- Godinama živimo pored mesta na kojem se voze trke, i već smo navikli na takvu vrstu buke, više je ni ne primećujemo. Ali ovo je nešto drugo, jednostavno ne možete da je oslobodite ni na koji način. Imate utisak da od nje vibriraju bubne opne, tako je užasna i stalno traje. 


Žena tvrdi da buka nekada prestane na nekoliko sekundi, a onda se opet nastavlja.


- Prošle noći, bila je posebno glasna. Ustala sam i nisam mogla više da spavam. Ujutru se i dalje čulo - rekla je uznemirena žena.
Ona kaže da je nadležnima prijavila ovaj slučaj, ali da su je obavestili da ne mogu da joj pomognu jer ni sami ne znaju odakle dolazi čudan zvuk.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija