• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.11.2021

12:07

NAČIN NA KOJI NOSITE TORBU OTKRIVA VAŠ DUH! Sveznalice tašnu nose u ruci

Shutterstock

Zanimljivosti

NAČIN NA KOJI NOSITE TORBU OTKRIVA VAŠ DUH! Sveznalice tašnu nose u ruci

Podeli vest

Svetski psiholozi slažu se da se na različite načine može odrediti karakter neke osobe

 Na primer, na osnovu toga kako držite ruke prilikom razgovara sa drugim ljudima, šta žvrljate po papiru dok telefonirate, pa čak i kako nosite tašnu.

Zaista ima onih koji tašne nose isključivo na levom ramenu ili popreko, a mnogi ne mogu da se zamisle bez ranca na leđima. Evo šta to govori o njihovoj prirodi.

1. Na leđima

Ako je ranac na leđima vaš omiljeni način nošenja torbe, to otkriva da ste uvek spremni za avanturu u bilo kom trenutku. Pažljivi ste prema stvarima i prema ljudima, zbog čega vas drugi rado slede.

2. U ruci

Ovaj način nošenja torbice pokazuje da volite svoje stvari da čvrsto držite u rukama, a sve što se događa oko vas želite da imate pod potpunom kontrolom. Volite sve da znate i da budete obavešteni o svemu. Imate svoje mišljenje i nemate problem da nekome iskreno kažete sve što mislite o njemu, ako to zatraži. Vrlo ste pouzdani.

Foto: Shutterstock

Tašna

3. Na ramenu

Ljudi koji nose torbicu na ramenu vole da čitaju. Ovakav način im dopušta da uvek mogu da izvuku knjigu iz torbe, čak i kada su u skučenom prostoru. Za takve ljude se može reći da su vrlo taktični. Na primer, čak i ako im misli odlutaju za vreme nečijeg monologa, povremeno će klimati glavom u znak saglasnosti, iako ne slušaju šta neko govori.

4. Popreko

Ako nosite torbicu na ovaj način, to pokazuje da ste oprezni i da volite da se osigurate. Niste skloni da pokazujete svoje bogatstvo ili to da dobro živite, ali u isto vreme ste vrlo velikodušni. Ali morate biti oprezni kako drugi to ne bi iskoristili.

5. Oko vrata

Ovde je reč o vrlo ekscentričnim ljudima koji ne poznaju granice. Ako nosite torbicu oko vrata, tada se za vas može reći kako ste vrlo živopisni, maštoviti i da vam mozak brzo radi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija