• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.12.2021

17:49

SAMO ZA ONE SA DUBOKIM DŽEPOM! Ove rase pasa su NAJSKUPLJE!

pexels

Zanimljivosti

SAMO ZA ONE SA DUBOKIM DŽEPOM! Ove rase pasa su NAJSKUPLJE!

Podeli vest

Svaki pas zaslužuje dom, bilo da je mešanac, bilo da se radi o rasnom ljubimcu. Međutim, ako preferirate čistokrvne sorte, i ako ste spremni da izdvojite dosta novca za štene, ovo mogu biti idealni mezimci za vas

Ovo su neke od najskupljih rasa pasa na svetu. Koštaju kao suvo zlato, a njihova ljubav će vas osvojiti!

Portugalski vodeni pas

Ova rasa je poprilično retka, a činjenica što spada među hipoalergenske je čini vrlo traženom. Osim što dosta koštaju pri kupovini, ovi psi su i izuzetno skupi za održavanje odnosno negu dlake, naročito ako težite ka tradicionalnom izgledu portugalskog vodenog psa. Atletska građa ovog psa poručuje vlasniku da će ovom psu biti potrebno dosta vremena za aktivnosti na otvorenom. Ako većinu dana provodite van kuće, biće vam neophodan neko ko će brinuti o ovom psu dok vas nema.

Čau čau

Sa čau čau psom u priči, imaćete u svom vlasništvu najpahuljastiju rasu u kraju.Čau čau je kineska rasa, koja zahteva dosta četkanja kako bi dlaka ovog lepotana bila zdrava i sjajna. Dok su veoma uzdržani prema strancima, ponekad čak i agresivni, ovi psi su izuzetno verni svojim vlasnicima. Osim što će vas posedovanje ovog psa koštati dosta, ono što je neophodno jeste da mu od najranijeg doba obezbedite profesionalnu obuku kako bi se prilagodio životu sa vama.

Foto: unsplash.com

Čau čau

Avganistanski hrt

Poznat po svom dostojanstvenom držanju, koje nalikuje na mačije, avganistanski hrt je pas sa najdužim i najsjajnijim kaputom na svetu. Njegova dlaka deluje tako graciozno, da ga je jednostavno nemoguće zamisliti kako se valja po travi. Iako je hipoalergenski pas, on zahteva svakodnevno četkanje kako mu se dlaka ne bi upetljala. Istorija ovih pasa svrstava ih među lovce, zbog čega imaju običaj da glavu drže visoko, kao da su uvek na oprezu. O njihovoj ceni, isključivo se šapuće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija