• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.12.2021

20:38

ON JE PREDVIDEO KORONU, A ZA 2022. IMA ŠOK VIZIJU Čeka nas jedno veliko čudo, sudar svetskih sila, a ova poznata imena doživeće tragedije

tanjug/ap/instagram/nicolasaujula

Zanimljivosti

ON JE PREDVIDEO KORONU, A ZA 2022. IMA ŠOK VIZIJU Čeka nas jedno veliko čudo, sudar svetskih sila, a ova poznata imena doživeće tragedije

Podeli vest

Vidovnjak Nikolas Ađula obelodanio je svoja predviđanja za 2022. godinu.

Vidovnjak koji tvrdi da je predvideo pandemiju dve godine nego što je zabeležen prvi slučaj zaraze, kao i poraz Donalda Trampa na američkih izborima, za 2022. ima nekoliko specifičnih predviđanja.


- Neko ko se zove Džeki neka bude spreman, jer će jedna obična žena sa tim imenom izaći iz mraka i preko noći postati superzvezda - rekao je Nikolas, koji ne zna baš ko će biti ova misteriozna nova poznata ličnost.


Što se tiče nekih drugih poznatih lica, on predviđa tužan događaj za  Madonu i holivudsku legendu Vil Smita.

Foto: Instagram/madonna

Vidovnjak predviđa lošu godinu za Madonu


Nikolas, koji je poreklom iz Brazila, uveren je da će njegova domovina pobediti na velikom sportskom događaju 2022. godine i predviđa uspeh za jednu sportistkinju.

 

- Jedna mlada teniserka sve iznenaditi neočekivanim osvajanjem velikog turnira - rekao je on.

Globalno gledano, on vidi borbu supersila i obnovljenu svemirsku trku između Kine i Rusije.

Do kraja decenije, on veruje da će Kina konačno postati dominantna supersila i da ćemo svi gledati kineske filmove i usvajati kineske reči i fraze u naš svakodnevni govor.

Takođe, Nikolas veruje da Poljska želi da krene stopama Britanije i napusti EU i da će u Jerusalimu biti otkriveno čudo.


Upitan o tome da li će 2022. biti "smaka sveta", vidovnjak kaže da još ne vidi šansu da svet propadne.


- U 2022. vidim asteroid koji ide ka Zemlji, ali je preusmeren i katastrofa je sprečena - zaključio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 2 godine

He he he, jel taj vidovnjak cuo za Milovana Dejanovica koji je predvideo prvo H1N1 virus, zatim Koronu i 2036 godine treci i najopasniji virus koji tek treba da dodje! Taj covek je to javno u medijima najavio pre 19 godina.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija