• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts

03.01.2022

07:14

ŠOK! Denis je otišao u prodavnicu da kupi poslasticu za DECU, a vratio se kući kao MILIONER!

Pixabay

Zanimljivosti

ŠOK! Denis je otišao u prodavnicu da kupi poslasticu za DECU, a vratio se kući kao MILIONER!

Podeli vest

Zamislite da odete u prodavnicu da kupite nešto i vratite se kući kao milioner... Upravo takva stvar dogodila se Denisu koji je želeo da kupi čokoladno mleko za decu

Naime, kada je otišao da kupi omiljenu poslasticu mališana, kupio je i srećku koja je, kako se kasnije ispostavilo, bila dobitna.

Denis Vilovbi iz Virdžinije otišao je do lokalne prodavnice da kupi deci čokoladno mleko, ne sluteći da će se kući vratiti sa mnogo više od toga.

Foto: Pixabay

Dobio džekpot

Tokom kupovine odlučio je da uzme i greb-greb karticu Lutrije Virdžinije. Ispostavilo se da je to bila dobitna kartica sa džekpotom od milion dolara. Vilovbi je tek drugi igrač koji je osvojio najveću nagradu za tu igru. Postoji još jedna dobitna kartica, ali još nije kupljena.

Verovatnoća da se izvuče džekpot je 1 u 1.632.000, saopštila je Lutrija Virdžinije, prenosi portal RTS.

Srećni otac morao je da izabere da li da odmah uzme svih milion dolara ili da mu se taj iznos isplati tokom perioda od 30 godina. Izabrao je prvu opciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija