• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

02.01.2022

19:16

Poslastičarka pokazala kako se NEPRODATE TORTE 'PREPRAVE' i ponovo stave u prodaju! (VIDEO)

Shutterstock

Zanimljivosti

Poslastičarka pokazala kako se NEPRODATE TORTE 'PREPRAVE' i ponovo stave u prodaju! (VIDEO)

Podeli vest

Da li ste se ikada zapitali šta se događa sa neprodatim tortama i kolačima? Nakon završetka praznika, ti kolači su gotovo uvek vrlo sniženi i jednostavno nestanu s polica...

To je ono što je jedna TikTokerka demonstrirala pokazavši ponovno napravljenu glazuru smrznute torte koju je trebalo pripremiti za drugog kupca. Korisnica koja se krije iza računa @tiffanys_cakes snimila je deo koji pokazuje kako skida glazuru s torte za rođendan. Nestali su baloni i šareni ukrasi, a zamenila ih je pohvalna poruka za novopečenog maturanta.

 

Tifani radi kao dekoraterka torti, a kada je kupac zatražio belu tortu s po želji napravljenim ukrasima, nije želela da potroši savršeno dobru i gotovu belu tortu koju je imala na hlađenju u zamrzivaču. 

Više ljudi je ocenilo da je ta praksa 'odvratna'. Zbog te činjenice Tifani objašnjava u sledećem videu: "Ova torta je bila sveža iz zamrzivača i neće se 'osušiti'. Ovo nije odvratno." Jedna korisnica napisala je šta misli o ovoj praksi: "Svi ćemo dobiti kolače s isteklim rokom trajanja", dok je drugi korisnik napisao: "Sveže iz zamrzivača je oksimoron."

Ipak, bilo je puno drugih poslastičara i dekoratera torti koji su se javili i rekli da nema ništa loše u tome da se kolači vade iz zamrzivača i ponovno zamrznu. "Većina profesionalnih pekara čuva torte zamrznute. Ako se pravilno odlažu, ne biste mogli da uočite razliku".
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija