• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji list

19.01.2022

19:35

Medicinska sestra zatekla gole pacijente u ljubavnom zanosu: Onda je došla doktorka i NASTAO JE HAOS KOJI JE POLICIJA MORALA DA SMIRI

Pixabay

Zanimljivosti

Medicinska sestra zatekla gole pacijente u ljubavnom zanosu: Onda je došla doktorka i NASTAO JE HAOS KOJI JE POLICIJA MORALA DA SMIRI

Podeli vest

Neverovatna scena odigrala se u jednoj bolnici u Zagrebu!

Kada je medicinska sestra ušla na odeljenje, zatekla je pacijente Zagrebčanina (34) i Splićanku (39) u ljubavnom zanosu, a ljubavnici su bili kao od majke rođeni.


I umesto da se bar malo postide, onu su sestru izvređali jer ih je upozorila da krše bolnički kodeks i da bi mogli biti izbačeni iz bolnice.

Zbog nesvakidašnjeg sukoba morala je na kraju da interveniše i policija, koja je protiv 34-godišnjaka podnela optužni predlog jer je, između ostaloga, doktorici koja je odmah stigla rekao:
- Ti ćeš biti kriva što ću 19 meseci ležati u zatvoru, zapamtićeš me ku**o. Tužiću vas!, dok je revoltirana Splićanka je na sav glas urlala: "Je*em ti mater ku**o jedna, ti ćeš da nas izbaciš".

Policija je dvojac odvela u stanicu i prijavila ih za javnog reda i mira, a Opštinski prekršajni sud u Zagrebu je nedavno svakog kaznio sa po 600 kuna (oko 80 evra).


Medicinska sestra koja je spornog dana radila noćnu smenu prisetila se u sudnici da je na odeljenju tokom vizite obilazila pacijente po sobama. Dolaskom u jednu sobu uočila je dvoje pacijenata gole.

- Bilo je to prošle godine. Oni su bili u potpunosti goli. Rekla sam im da je to zabranjeno u prostoru bolnice jer da time krše kodeks i da će biti disciplinski otpušteni. Počeli su na to da viču. Pa je došla doktorka, a pacijenti su je vređali. Oboje su bili izrazito agresivni. Celo odeljenje je čulo buku pa su se drugi pacijenti uznemirili. Pozvale smo obezbeđenje a potom i policiju, s kojima su napustili bolnicu - otkrila je medicinska sestra.
Doktorka je ispričala da ju je sestra pozvala jer je zatekla pacijente u seksualnom odnosu.

- Uzela sam njihove istorije bolesti. Videla sam da su dva dana pre toga došli na lečenje. Pa sam otišla do njih i pozvala ih u ambulantu. On je bio izrazito agresivan, a oboje su me i vređali - zaključila je doktorica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija