• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2022

11:31

NOGE OD MILION DOLARA! Ova žena sa godinama sve BOLJE IZGLEDA, a kada obuče MINIĆ ne znaš gde pre da GLEDAŠ (FOTO)

Zanimljivosti

NOGE OD MILION DOLARA! Ova žena sa godinama sve BOLJE IZGLEDA, a kada obuče MINIĆ ne znaš gde pre da GLEDAŠ (FOTO)

Podeli vest

Manekenka Hajdi Klum (48) već godinama odoleva vremenu, pa izgleda bolje nego ikada, a noge je osigurala na milion dolara

Zanimljivo je da noge jeste osigurala na milion dolara, a gostujući kod voditeljke Elen Dedženeris otkrila je da ne vrede obe podjednako.

Hajdi je rekla da na jednom kolenu ima posekotinu koju je zaradila u detinjstvu, pa iz toga razloga noge nemaju istu vrednost.

Foto: Printscreen You Tube TheEllenShow

Hajdi Klum

Leva noga joj iz toga razloga vredi manje nego desna.

Prelepa Hajdi 2017. godine priznala je za magazin People da joj je jedna noga osigurana na milion dolara, a druga na 1, 2 miliona.

Ona je priznala da voli svoje noge i zbog toga ih rado pokazuje. 

- Oduvek sam uživala i još uvek uživam nositi super kratke minice u kojima mogu da poakzujem noge, posebno kad izađem na crveni tepih. Mislim da su se*si -  pohvalila se manekenka.

Hajdi Klum se 2019. godine udala po treći put i sreću je pronašla kraj 17 godina mlađeg muzičara Toma Kaulica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija