• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2022

18:32

Devojka dečku donirala bubreg da bi mogao da preživi, a onda je jednog dana DOŽIVELA NEVEROVATNU SCENU

Printscreen tiktok

Zanimljivosti

Devojka dečku donirala bubreg da bi mogao da preživi, a onda je jednog dana DOŽIVELA NEVEROVATNU SCENU

Podeli vest

Jedna devojka doživela je pravu izdaju kada je svom momku donirala bubreg, a on je samo nekoliko meseci kasnije prevario i ostavio.

Kolin Le (30), rekla je da je ponudila da svom tadašnjem dečku da jedan od svojih bubrega jer se on borio sa hroničnom bolešću bubrega još kao tinejdžer.

Išao je na dijalizu od sedamnaeste godine i burezi su mu radili samo 5 odsto. Devojka je odlučila da se testira kako bi mu pomogla i olakšala život.

Koli kaže da je donela odluku da donira nakon što je test pokazao da se mladi par podudaraju i da su se oboje potpuno oporavili nakon uspešne procedure.


Ali samo deset meseci kasnije, ona tvrdi da je otkazao stvari nakon što joj je bio neveran i optužio je da je nastavila sa transplantacijom „da bi izgledala dobro“.
- Odlučila sam da se testiram da vidim da li se podudaramo jer nisam želela da ga gledam kako umire. Bila sam tako nervozna. Test je pokazao da smo podudarni i nakon toga operacija je prošla kako treba - ispričala je Kolin na Tik toku, gde je njene snimke pogledalo više od dva miliona ljudi.

Međutim, kako je objasnila, sedam meseci nakon svega njen odnos sa dečkom se promenio. Otišao je sa društvom na momačko veče u Vegas, a ona nije nijednog trenutka posumnjala da bi tamo nešto moglo da se desi.

Zato je i, kako kaže, bila šokirana kada je stigao kući i priznao da ju je varao tokom putovanja.

- Nakon mnogo rasprave, na kraju sam mu oprostila i dala drugu šansu - rekla je Kolin. Ali tri meseca kasnije, njen dečko je odlučio da raskine i rekao "ako smo namenjeni jedno drugom, Bog će nas na kraju ponovo spojiti".

Kolin kaže da ju je nakon toga blokirao na svim društvenim mrežama.

Mnogi njeni pratioci su je pohvalili što je spasila život njenog bivšeg dečka i rekli da je ne zaslužuje.


- Imaš najveće srce, a on to nije video. Njegov gubitak. Zaslužuješ mnogo bolje, tako mi je žao što se to dogodilo - neki su od komentara na njen snimak.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija