• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2022

08:49

Muškarac se zaglavio u saobraćaju, a kada je pogledao šta radi vozač ispred njega NIJE MOGAO DA VERUJE SVOJIM OČIMA ŠTA VIDI! (Foto)

Zanimljivosti

Muškarac se zaglavio u saobraćaju, a kada je pogledao šta radi vozač ispred njega NIJE MOGAO DA VERUJE SVOJIM OČIMA ŠTA VIDI! (Foto)

Podeli vest

Jedan od učesnika u saobraćaju šokirao se kada je shvatio da vozač ispred njega gleda po*nografiju na velikom ekranu konzole u automobilu


Den Kičener se zaglavio u saobraćajnoj gužvi u Londonu, tokom jutarnjeg špica 12. januara. Saobraćaj se odvijao veoma sporo, a onda je Den malo bolje pogledao šta radi vozač ispred njega. 

"Saobraćaj je bio spor. Bukvalno je bilo stani-kreni, išao je manje od 10 kilometara na sat u kratkim rafalima. Prvo je izgledalo da jprelistava neki katalog ili slično. Pomislio u sebi kako to nije u redu da radi dok vozi. Dok smo se kretali, mogao sam da vidim da otvara neke slike i zumira, a onda sam shvatio da zumira potpuno gole slike žena. Bio sam apsolutno zapanjen. Izgleda da je to neka vrsta veb stranice i on je to detaljno gledao. Nisam mogao da verujem" rekao je den i dodao: 

"Taman kada ste pomislili da ste sve videli...", našalio se.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija