• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.01.2022

21:41

TELO OD MILION DOLARA! Starleta uživa na suncu - sva zategnuta i nauljena! (FOTO)

Zanimljivosti

TELO OD MILION DOLARA! Starleta uživa na suncu - sva zategnuta i nauljena! (FOTO)

Podeli vest

Kim Kardašijan uživa u suncu na Bahamima i redovno deli vrele fotografije sa plaže

Popularna starleta oduševila je fanove fotkom u roze bikiniju koji ističe njene obline.

Fotografije su u roku dva sata skupila preko dva miliona lajkova, a komplimentima na njen izgled i figuru nije bilo kraja.



U novembru prošle godine komičar Pit Dejvidson i rijaliti zvezda uslikani su tokom šetnje dok su se držali za ruke, osmehivali i razmenjivali zaljubljene poglede i tako definitivno potvrdili da su zajedno.

Podsetimo, pre Pita Kim je bila u braku sa reperom Kanje Vestom i zajedno imaju četvoro dece. Kim je podnela zahtev za razvod u februaru 2021. godine


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija