• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.02.2022

19:35

DEČACI O KOJIMA BRUJE DRUŠTVENE MREŽE U SRBIJI Zapevali veliki hit Tome Zdravkovića i sve ostavili bez teksta

printscreen Twitter

Zanimljivosti

DEČACI O KOJIMA BRUJE DRUŠTVENE MREŽE U SRBIJI Zapevali veliki hit Tome Zdravkovića i sve ostavili bez teksta

Podeli vest

Snimak dvojice dečaka koja usred zime na ulici pevaju veliki hit Tome Zdravkovića ovih dana kruži društvenim mrežama u Srbiji.

Harmonika, timpan, nepogrešivi osećaj za ritam i dečiji, a opet ozbiljni glasovi učinili da ova izvedba Tomine čuvene "Danke" dirne svakoga koju je poslušao.

Snimak je nastao tokom zime, pretpostavlja se u Beogradu, a korisnici društvenih mreža naveli su da su ih viđali i u drugim gradovima Srbije. 

 

 

Međutim, ono što je mnogima bilo najupečatljivije je osećaj sa kojim su dečaci otpevali pesmu.

- Neverovatno, više je radosti u njima, nego kod onih koji su ušuškani i nesretni jer ne znaju hoće li doručkovati šatobrijan ili kavijar… Veliko srce za ova dva dečaka i pesmu koju izvode..

-Ja sam plakala, deca talentovana, bravo

- Direktno iz duše

- Šteta što ovakvi talenti nisu usmereni...

Ovo su bili samo neki od komentara na snimak dečaka kojima će, nadamo se, život uskoro dati neku bolju šansu da još jednom pokažu svoj talenat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Na hladnoci prsti se brzo smrzavaju na harmonici.Verujte.Kako je jadnima sam Gospod zna..Neka im je u pomoci.

Miki

pre 2 godine

Ovu dvojicu dečaka bi trebalo dovesti na TV i napraviti emisiju o njima. Predlažem Gospodinu Mitroviću da prestane da truje Srbiju sa bludom i nemoralom, da ukine rialiti programe, ili ako baš hoće da ih emituje nek ubaci svoju djecu ili suprugu u njih ! Srbiji treba razuma, morala, a ne bluda i razvrata !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija