• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.02.2022

11:08

ODEĆA KOJA VIZUELNO IZDUŽUJE FIGURU! Nosite dublje pantalone

Zanimljivosti

ODEĆA KOJA VIZUELNO IZDUŽUJE FIGURU! Nosite dublje pantalone

Podeli vest

Kada obučete jaknicu do struka, i vama će se činiti da su vam noge duže, a efekat se pojačava kad obujete i cipele u boji kože

U svetu žena odavno se znaju pravila - kada žele da smršaju, menjaju ishranu i počinju da treniraju, a kad hoće da izduže figuru, penju se na štikle. Međutim, postoje modni trikovi koji mogu da vam pomognu da dobijete izgled kakav ste oduvek želeli - da vizuelno izgledate viši, odnosno da vam noge budu duže.

1. Jednobojna odeća

Svetski stilisti kažu da ukoliko odaberete jednobojnu garderobu, automatski telo činite višim. Ovo pravilo važi za bilo koju boju, ali je crna ipak najbolja jer dodatno sužava.

2. Krop jakna

Umesto da nosite jaknu koja seže do kukova, birajte kraće modele, jer će vam tako noge izgledati duže. Krop jakne najbolje idu uz duboke pantalone, ali i uz lepršave haljine.

Foto: Pixabay

Farmerke

3. Cipele u boji kože

Birajući cipele u boji kože, dobićete isti efekat - duže noge. Baletanke u ovoj boji imaju odličan efekat, ali su još bolje salonke sa špicastim vrhom, kao i sandale bez mnogo kaiševa, naročito ne onih koji obuhvataju članak.

4. Krojevi koji ističu struk

Svi dizajneri preporučuju da za vizuelno izdužavanje nogu birate pantalone i druge donje delove odeće koji su dubokog kroja. Što vam je odeća dublja, to će noge izgledati duže i vitkije. Najbolji efekat imaju pantalone sa dugim zvonastim nogavicama koje se nose uz visoke štikle.

5. Vertikalne pruge

Pruge su u trendu svake godine, ali treba da znate da one horizontalne imaju loš efekat - šire siluetu. Vertikalne su mnogo bolje jer vizuelno izdužuju telo i čine ga vitkijim, a kada se iskombinuju sa suknjama visokog struka - izgledaćete zadovoljno i možda kao model.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija