• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

20.02.2022

09:12

BOJA KOJA DOMINIRA OVE SEZONE! Manikirka otkriva KAKVE nokte treba da imate, ako želite da budete u trendu!

Zanimljivosti

BOJA KOJA DOMINIRA OVE SEZONE! Manikirka otkriva KAKVE nokte treba da imate, ako želite da budete u trendu!

Podeli vest

Ukoliko vodite računa o svojim noktima, poslušajte savete manikirke Violete Ruljić, koje je podelila za čitaoce Informera.

Odabir boje noktiju uglavnom zavisi od ličnih preferencija, ali se dešava da se svake sezone istakne jedna ili par njih koje postanu dominantne. 

Razogvarali smo sa kozmetičarkom i manikirkom Violetom Ruljić, koja je za Informer.rs otkrila koje su najpopularnije boje ove zime:

- Popularne boje su najčešće klasika, crveni gel, frenč manikir ili neke neutralne boje, s obzirom na to da pojedine dame nemaju priliku baš redovno da dolaze na korekciju, pa im se manje vidi razlika nokta, kada se odluče za neutralne boje - kaže Violeta i dodaje da se zapravo svaka sezona razlikuje i da nema pravila o tome koja će boja biti dominantna određene sezone.

Foto: Shutterstock

nokti

Kada je reč o odabiru materijala za rad, Violeta navodi da se sve više devojaka odlučuje za akril, koji i ona lično preporučuje: 

- Prednost akrila jeste što, iako je potrebno duže vremena za rad, deluje prirodnije i zdraviji je za nokat od gela, naročito pošto se skida acetonom - navodi Violeta. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija