• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav/Zdravlje/Womens Magazine

28.02.2022

15:02

IZBOR SAVRŠENOG GRUDNJAKA! Testirajte ga u tri poteza!

Zanimljivosti

IZBOR SAVRŠENOG GRUDNJAKA! Testirajte ga u tri poteza!

Podeli vest

Tokom istorije, ideali ženske lepote su se menjali, ali su lepe grudi uvek su držale visoku poziciju. Kad je reč o dekolteu, bez obzira na veličinu grudi, važno je da je zategnut i čvrst, a da takav ostane i u zrelim godinama, pored pravilne nege i ciljanih vežbi, pomoći će i dobar izbor grudnjaka...

Iako možda mislite da dobro znate koju veličinu grudnjaka nosite, ne zaboravite da se oblik i veličina grudi s godinama menja. Štaviše, istraživanja govore da čak 85 odsto žena odabira i nosi pogrešnu veličinu grudnjaka.

Iz brushaltera prave veličine deo grudi ne sme da ispada (ako je premali) niti sme da bude previše prostora između korpe i grudi (kao što je to slučaj ako je preveliki). Žene s velikim grudima trebalo bi da biraju grudnjak koji nema previše uske naramenice kako im se ne bi urezivale u kožu. Vodite računa i koliko je stegnut oko leđa, odnosno ni u tom delu ne bi trebalo da se urezuje u kožu.

 

 

Za broj veće

Piskavica ili grčko seme povoljno utiče na rast grudi. Može se naći u svakoj biljnoj apoteci. Semenke potopite u vodu i ostavite da odstoje preko noći. Sutradan tom vodom masirajte grudi. Od ove biljke možete napraviti i čaj za uvećanje grudi: u šerpu stavite 2 šolje vode i 1 šolju klica piskavice. Dodajte 1-2 prstohvata anisa, bosiljka, kima, komorača, sladića, majorana i limuna trave. Zagrejte do ključanja, a onda ostavite da se prohladi, pa potom procedite. Da bi poboljšali ukus čaja, po želji dodajte limunov sok i med. Ovu mešavinu pijte svaki dan po 1-2 šolje.

Mnoge žene greše kada pokušavaju da skraćivanjem naramenica podignu položaj grudi. Razultat? Grudi tamo gde su i bile, a grudnjak je na leđima podignut skoro do vrata. U tom slučaju, bolje rešenje je kupiti puš-ap model.

Testiranje grudnjaka u tri poteza 

Svaki grudnjak je potrebno isprobati pre kupovine. Najpre dignite ruke u vazduh i proverite da li grudnjak prianja kako treba, a potom se sagnite da proverite da li vam se urezuje ispod grudi. Za kraj ga je najbolje testirati skidanjem naramenica: ako grudnjak ostane da stoji na mestu, pronašli ste savršenu veličinu.

Žice za velike korpe 

Ženama koje nose korpe A i B odgovaraće meki grudnjaci bez žica. Ali, za veće grudi potrebni su grudnjaci sa žicom, ali važno je da žica ne steže i da se ne useca u kožu, piše Womens Magazine.

 

 

Grudnjak za posebne prilike

Ukoliko želite grudnjak koji ćete moći nositi uz tačno određeni komad odeće (npr. dekoltiranu haljinu), ponesite je sa sobom dok isprobavate grudnjak da vidite da li vam odgovara.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 2 godine

Ako je u ime nauke, ove do 40 godina mogu doci, kod mene da pitaju slobodno! Eto, ja cu da se zrtvujem, ali samo zbog nauke!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija