• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.03.2022

10:20

OTKRIVAMO ŠTA SU KUĆI ODNELI GUBITNICI U TRCI ZA NAJVIŠE FILMSKO PRIZNANJE! Izvisili za Oskara, dobili zemlju u Škotskoj

Zanimljivosti

OTKRIVAMO ŠTA SU KUĆI ODNELI GUBITNICI U TRCI ZA NAJVIŠE FILMSKO PRIZNANJE! Izvisili za Oskara, dobili zemlju u Škotskoj

Podeli vest

O 94. dodeli Oskara sigurno će se danima pričati, a posle ceremonije, jedna od tema su oni koji su izvisili u trci za statuetu

Mnogi i ne znaju da svako od nominovanih u glavnim kategorijama - za najboljeg glavnog i sporednog glumca i glumicu, kao i za najboljeg reditelja - dobija veoma vredne utešne nagrade.

Ove godine poklon-torbica, prema pisanju američkih medija, "teška" je oko 140.000 dolara, a osim raznih estetskih tretmana i skupih jestivih proizvoda, dobili su (skoro džabe) zemljište u Škotskoj i titulu lorda ili ledi od Glenkoa, od kompanije "Hajlend tajtls".

Foto: AP/Photo

Oskari

Ova kompanija nudi im parcele za po 197 dolara kvadratu, s pravom da vlasništvo prenesu na buduće generacije.

U torbici su bile spakovane "poš" perece s komadićima zlata, kutija proizvoda brenda za negu kože "Bajro", retko limitirano izdanje boce votke "črast mi" , ekstradevičansko maslinovo ulje s jestivim zlatnim listićima, čuveni manuka med i tretman za kožu u vrednosti od 10.000 dolara!

Liposukcija, podmlađivanje

Prema NBC-ju, oni koji nisu dobili Oskara dobili su i tretman liposukcije u vrednosti od 12.000 dolara kod dr Tomasa Sua, kao i 10.000 dolara za "tretmane i procedure podmlađivanja".
Na poklon su dobili i konsultaciju s lajfkouč terapeutom K. Džozefom u vrednosti od 1.200 dolara, kao i 25.000 dolara za renoviranje doma kod firme "Mejson konstrakšen" u Los Anđelesu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija