• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.04.2022

18:49

VREME JE DA SHVATIMO DA JE SVE... Madonina ćerka odlučila da POŠALJE JASNU PORUKU svim ženama!

Reuters

Zanimljivosti

VREME JE DA SHVATIMO DA JE SVE... Madonina ćerka odlučila da POŠALJE JASNU PORUKU svim ženama!

Podeli vest

Lurd Leon, ćerka popularne pevačice Madone, odlučila je da pošalje snažnu poruku ženama

Ekscentrična Lurd Leon pozirala je za najnoviju kampanju jednog modnog brenda i svi su uočili njen prepoznatljiv pečat – dlake ispod pazuha. Mlada zvezda u usponu jedna je od najvećih zagovornica prirodnog izgleda, te često u mnogim promotivnim kampanjama za različite modne brendove eksponira dlake na telu.

Kako je jednom rekla u intevjuu za strane medije, univerzalni standardi lepote ne bi trebalo da utiču na nečiju autentičnost i lični izraz.

 

 

- Vreme je da shvatimo da je sve dozvoljeno – tvoj je izbor da imaš ili nemaš dlake - poručila je influenserka.

Podsetimo, Lurd se prošle godine pojavila na Met gali, a njen izgled izazvao je lavinu komentara. Iako su mnogi mislili da će njena svetlucava roze haljina da privuče pažnju, ipak je njen neizdepilirani pazuh izazvao veliku polemiku javnosti.

Ovo je tada bio revolucionarni korak za Madoninu ćerku, jer je javno i otvoreno zagovarala ideju slobodnog ženskog tela sa prirodnim dlakama.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija