• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

11.04.2022

07:36

DOBRODOŠLA U PORODICU! Viktorija Bekam objavila PRVU SLIKU mladenaca - sin ne skida osmeh, a mladina VENČANICA je čarobna! (FOTO)

ap photo

Zanimljivosti

DOBRODOŠLA U PORODICU! Viktorija Bekam objavila PRVU SLIKU mladenaca - sin ne skida osmeh, a mladina VENČANICA je čarobna! (FOTO)

Podeli vest

Bruklin Bekam, sin Viktorije i Dejvida Bekama, oženio se Nikolom Pelc, a mladoženjina mama je objavila i prvu fotografiju sa venčanja.

Bruklin Bekam (23), koji je najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam, oženio se sa milijarderkom, naslednicom Nikolom Pelc(27), na travnjaku pored okeana, na porodičnom imanju vrednom 76 miliona funti u Palm Biču na Floridi.

Na venčanju Bekama mlađeg bilo je zabranjeno fotografisanje

Slavlju su prisustvovale mnogobrojne vip ličnosti, a kako je fotografisanje bilo zabranjeno za goste, tek poneka fotografija je pronašla put do javnosti. 

Međutim, Viktorija Bekam je sada i zvanično čestitala mladencima venčanje, postavivši na svoj Instagram njihovu sliku sa ceremonije. 

Bruklin je imao ponosan, zavodnički osmeh koji nije skidao sa lica, dok je mlada blistala u uskoj, dugačkoj venčanici, takođe vidno srećna zbog svog prelepog dana. 

- Čestitam gospodine i gospođo Bekam. Dobrodošla u porodicu - napisala je Viktorija uz fotografiju. 

Evo i kako su izgledali:

 

 

Pored Viktorije i ponosni mlada i mladoženja su objavili nekoliko fotografija:

 

 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija