• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.04.2022

15:23

Bela majica uz svaki tip građe! Kako da uz običan komad izgledate BOLJE

Pixabay

Zanimljivosti

Bela majica uz svaki tip građe! Kako da uz običan komad izgledate BOLJE

Podeli vest

Bela majica je idealan odevni komad uz koji možete lako da menjate stajling, kažu svetski stilisti

Upečatljiv nakit, uska suknja ili lepršave pantalone, visoke štikle i bela majica, s izrezom, kragnicom ili sasvim obična učiniće da izgledate ženstveno i elegantno. Na vama je da izaberete šta ćete nositi uz majicu, ali obratite pažnju na građu tela, pa tako i birajte ovaj komad garderobe.

Uska ramena

Odaberite majicu sa kragnom koja pada do ključnih kostiju ili one sa okruglinom. To će skrenuti pažnju sa vaših ramena.

Široka ramena

Damama koje imaju široka ramena pristajaće majica sa širokom kragnom koja pak pokriva ramena. Ovaj detalj čini mnogo za isticanje ženstvene siluete.

Veće grudi

Jedinu stvar koju dame sa većim grudima treba da izbegavaju jeste dubok izrez. Umesto takvih majica birajte one sa blagim dekolteom.

Manje grudi

Upadljivi detalji poput malih džepova na majici odlično idu uz dame koje nemaju velike grudi. Na ovaj način ćete ih istaći i vizuelno povećati. Ako ne volite džepove, neki zanimljiv print preko grudi na beloj majici je odličan izbor.

"Jabuka" građa

Da biste pobedili u ratu protiv "krofnica" sa strane tamo gde vas preseca rub brushaltera, birajte belu majicu koja se blago širi ispod grudi, poput majica A-kroja. 

Građa peščanog sata

Izbegavajte široke majice koje će samo dodati još više na vaše obline. Istaknite idealne proporcije u uskoj majici koju ćete uvući u suknju s visokim strukom ili  takav model pantalona. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija