• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

11.05.2022

11:28

OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Potkradao je ukućane zbog DEVOJKE, a onda mu je SESTRA SMESTILA! Obrukao se kao nikad u životu!

Zanimljivosti

OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Potkradao je ukućane zbog DEVOJKE, a onda mu je SESTRA SMESTILA! Obrukao se kao nikad u životu!

Podeli vest

Kada je videla da brat nema nameru da prestane da krade po kući, rešila je da uzme stvari u svoje ruke.

Jedna devojka je na sajtu za ispovesti, podelila sa čitaocima situaciju koju je imala sa bratom. Kako je otkrila, on je konstantno odnosio nove stvari iz kuće i poklanjao ih devojci, bez da ih plati ili kasnije nadoknadi. 

Kada joj je dosadilo ovakvo njegovo ponašanje, rešila je da uzme stvar u svoje ruke i osveti mu se:

- Moj brat je često znao da uzima neke neotvorene stvari iz naše kuće, bez pitanja i ponese svojoj devojci. Tako joj je jednom dao neki set kozmetike što sam ja kupila za sebe, a stajao je u mom plakaru. Odbio je da mi da novac za njega. Iznervirana sam kupila jednu skuplju bombonjeru i pojela je, a smeće stavila u nju. Zatim sam sve to fino zatvorila nazad kako je bilo i vratila mašnu, pa je izgledalo kao da nije otvarana. I fino stavim tu bombonjeru u svoju sobu i onda sam čekala da je on uzme. Tako prođe dva dana i dođem kući i vidim nema je više. Slatko sam se ismejala. Sutradan smo se posvađali, jer se osramotio i on i ta njegova devojka. Ona je tu bombonjeru otvorila pred drugaricama, da ih počasti, kad ono u njoj smeće. I dan danas mi je smešno. A brat nakon toga nije više krao stvari iz kuće - napisala je ova devojka.

Foto: Pixabay

svađa

Komentari su odmah počeli da se ređaju, a skoro da su apsolutno svi podržali ovaj njen poduhvat:

- Nekada su lekcije jedini način da ljudi shvate. Podržavam ovo.

- Sa nedokaznim i bezobraznim ljudima i ne može drugačije nego uzvratiti istom merom. A i ta devojka je saznala s kakvim je dečkom.

- Puna podrška za tebe protiv tvog nevaspitanog brata.

- Kakvo smeće od čoveka, najlakše preko tuđih leđa ispasti frajer - bili su samo neki od komentara.

Šta vi mislite, da li je dobro postupila?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija